obavezan u ormaru

Poznate Hrvatice već nose uzorak bez kojega ne treba ni pomišljati na ljeto

Ženstveni uzorak točkica ponovno vlada sezonom - znaju to i naše poznate dame koje su već uskočile u haljine kojima prizivaju ljetne temperature.

Bilo da ste ljubitelj retro vintage stila ili pak ozbiljnog i trendi, s ovim bezvremenskim uzorkom nemoguće je pogriješiti. Neki će možda pomisliti 'opet točke', ali toliko su ljupke da im većina pripadnica nježnijeg spola ipak neće moći odoljeti. Sezonu polka dot uzorka otvorila je dizajnerica i manekenka Ljupka Gojić Mikić u midi zelenoj haljini s bijelim točkicama otvorenih leđa iz svoje nove kolekcije. Poziravši u svom kvartu, na Knežiji, unijela je dašak ljeta u ove tmurne sive dane.

Sa zagrebačkim sivilom nema problema pjevačica Žanamari koja uživa u Dubrovniku gdje je isfurala dvije polka dot kombinacije; kratku haljinicu i upadljivu majicu koju je odlično nosila uz traperice.

U crno-bijelom vrtlogu: Bezvremenski uzorak nosi se svake sezone, a mi smo izabrali najbolje komade

Crno bijelu kombinaciju odabrala je nekadašnja manekenka, danas dizajnerica nakita i dekoraterka setova Anita Dujić Broadfoot. Romantična haljina seže skoro do poda, a priziva neka davna vremena. Ljubiteljica mode ovom je haljinom s potpisom dizajnera Ivana Alduka unijela dašak romantike u retro štihu na ulice Dubrovnika.

Hit uzorak izaziva dizajnersku vrtoglavicu jer eksplozija točkica sve je samo ne neprimjetna, ali ostavlja wow efekt. Iako gotovo uvijek ima mjesto u mnogim ormarima, jer sa sobom donosi ženstvenost i šarm, u proljetno-ljetnoj sezoni točkice volimo više nego ikad. Zato, odvažite se i na svoj proljetni stajling dodajte točku dobrog ukusa!

Linker
25. travanj 2024 22:35