MODNO USKLAĐENI

Poput blizanaca! Slavni parovi koji modno usklađenim outfitima privlače pozornost

Beyonce i Jay Z, princ Harry i Meghan Markle, Victoria i David Beckham - parovi koji i outfitima pokazuju svoje životno jedinstvo.

Često se kaže "s kim si, takav si". Neki parovi međutim ovu uzrečicu shvate doslovno pa se u javnosti pojavljuju u matching outfitima. Poznate svjetske zvijezde često se na crvenom tepihu pojave u sličnom izdanju, što nikada ne prođe neopaženo, a neki takve modne kombinacije odabiru i u privatno vrijeme.

Je li to njihov način iskazivanja ljubavi, želja za privlačenjem pažnje, pitanje modnog ukusa ili slučajnost - znaju samo oni, a mi smo izdvojili nekoliko parova koji su "uhvaćeni" u istim izdanjima.

Obnovljeni ljubavnici

Par koji je nedavno obnovio ljubav - Ben Affleck i Jennifer Lopez od javnosti ne skrivaju koliko se slažu i koliko su opet sretni zajedno, a sada su počeli usklađivati i modne kombinacije. Dvojac je "uhvaćen" u shoppingu u Los Angelesu u modnim kombinacijama crne i sive boje.

image
J. Lo i Ben Affleck odabrali su sivo-crne outfite.
VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID

Dok je Ben obukao klasičnu crnu košulju koju je iskombinirao sa sivim trapericama, J. Lo se ovoga puta pojavila u jednostavnoj uskoj crnoj dolčeviti bez rukava i kariranoj uskoj dugoj suknji. Cijelu kombinaciju J. Lo je zaokružila torbicom na ručku koja ne odskače od njihovih možda slučajnih, a možda dogovorenih outfita.

Odbjegli kraljevski par

Kraljevski par koji je u posljednjih godinu dana najviše krasio medijske naslovnice definitivno su Meghan Markle i princ Harry koji su već gotovo poznati po odabiru usklađenih modnih kombinacija.

image
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Na glazbenom festivalu Mountbatten u ožujku prošle godine par se pojavio u modnim matching kombinacijama koje su ih izdvajale iz mase. Vojvotkinja od Sussexa za tu je priliku izabrala raskošnu haljinu s potpisom brenda Safiyaa, čija je cijena 11 200 kuna.

U crvenom od glave do pete, Meghan je kombinaciju upotpunila naušnicama s potpisom Simone Rocha i Aquazurra salonkama na petu iste boje. Crvenom satenskom clutch tobicom Meghan je zaokružila modnu kombinaciju s kojom se princ Harry kao kapetan Kraljevske mornarice uskladio odjenuvši crvenu uniformu s odlikovanjima.

Tradicionalno kraljevsko modno usklađivanje

I drugi kraljevski par, princ William i Kate Middleton često se pojave u usklađenim modnim kombinacijama, a jedna od prigoda na kojoj su se odlučili uskladiti bila je dva mjeseca nakon kraljevskog vjenčanja kada su otišli u SAD i Kanadu. Tada je par izgledao savršeno usklađeno u formalnim tamnoplavim odijelima.

image
Par se za put u SAD uskladio formalnim outfitima.
SHUTTERSTOCK
image
Kate Middleton i princ William često se modno usklade.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Omiljen dugogodišnji glazbeni par

image
Par se i na pozornici pojavljuje u sličnim modnim kombinacijama.
PHOTO BY RAVEN VARONA/PARKWOOD/PICTUREGROUP/SHUTTERSTOCK

Još od prvih dana njihove veze američka pop diva Beyonce i Jay Z pažnju plijene u usklađenim outfitima. Izdvojili smo nekoliko situacija u kojima su zajedničkom modnom pričom plijenili poglede javnosti!

image
Jay Z i Beyonce pažnju plijene od prvih dana veze.
ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
image
Na crvenom tepihu često se pojave u usklađenim modnim kombinacijama.
PICTURE PERFECT/SHUTTERSTOCK

Skladni par

image
Victoria i David Beckham.
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Bivša "Spajsica" i modna dizajnerica Victoria Beckham često se usklađuje sa svojim godinu dana mlađim suprugom, bivšim nogometašem Davidom Beckhamom što odaje dojam još većeg sklada u njihovom dugogodišnjem braku.

image
Par se modno uskladio tamnoplavim kombinacijama.
SHUTTERSTOCK
Linker
24. travanj 2024 02:09