cijena paprena

‘Pomaknute‘ traperice i natikače koje izgledaju poput papuča: Jedna od najtrendi Hrvatica opet briljira!

Ljupka Gojić Mikić ne robuje trendovima, ali može se pohvaliti trendovskim komadima: ovoga puta isfurala je natikače koje podsjećaju na kućne papuče.

Savršena kombinacija stila i udobnosti san su svake žene bilo da je riječ o odjevnim komadima ili pak o obući. Bivša manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić Mihić jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica, a svaka njezina kombinacija upada u oko ljubiteljicama mode. Ljupka i u naizgled najobičnija casual izdanja unosi dašak glamura čak i onda kada se to od nje ne očekuje – poput obiteljskih vikend izleta.

Hit natikače padaju u zaborav? Nose se nove ‘ružne‘ natikače, Izabel Kovačić zbog njih se našla na meti

Na omiljene hit traperice odličnog kosog kopčanja nosila je maslinasto zelene natikače od antilopa ukrašene zlatnim lancem. Udobne natikače nose britansku etiketu JW Anderson koju je osnovao Jonathan Anderson, a na njihovoj službenoj stranici prodaju se po cijeni od 495 eura.

image
JW Anderson, 495 eura
FOTOGRAFIJE: JWANDERSON.COM
image
JW Anderson, 495 eura
FOTOGRAFIJE: JWANDERSON.COM

Kalup je anatomski kao kod slavnih sandala Birkenstock koje već godinama stoje visoko na listi poželjnih trendova diljem svijeta. Anderson je udobnost spojio sa šikom i dodao masivne lance koji su već neko vrijeme u središtu pozornosti, ali ove sezone trend postaje sve veći - doslovno i figurativno, a osim na natikačama, odlično izgledaju i na torbama. Lanci su 'must have' još od prošle sezone, a sudeći prema novim kolekcijama za proljeće/ljeto, dizajnerima su trajna inspiracija.

Ljupka Gojić Mikić odlično nosi dugu cvjetnu haljinu! Pronašli smo najljepše komade iz naših dućana

Linker
24. travanj 2024 04:21