Odlično pristaje baš svakome!

Podiže svaku kombinaciju: Naše trendseterice znaju koji se modni dodatak nosi ove sezone

U sklopu premijernog prikazivanja filma Pas, zvijezde su posjetile Dog weekend i pokazale što će se nositi ovoga proljeća.

U CineStar kinima održan je Dog weekend koji je bio posvećen psima, a održao se povodom prikazivanja najnovije komedije Pas s Channingom Tatumom. Vikend je prošao u znaku smijeha i kućnih ljubimaca koji su bili glavne zvijezde.

Osim pasa, zasjale su i domaće zvijezde koje su s oduševljenjem popratile ovaj događaj i uživale u emotivnom i duhovitom filmu.

image

Među posjetiteljima se našla bivša manekenka i obožavateljica pasa Kristina Radić.

BOJAN ZIBAR

Među posjetiteljima se našla bivša manekenka, vlasnica brenda Mariposa i obožavateljica pasa Kristina Radić, koja je na premijeru došla u styleingu svijetlih boja. Kristina je naime odjenula svijetle hlače poslovnoga looka, smeđi sako, košulju i svijetlo plavi šal s printom te tako pokazala kako odijelo ne mora nužno biti upareno da bi outfit odlično funkcionirao. Sportskim je tenisicama kombinaciji dodala dašak ležernosti koja joj je odlično pristajala, ali posebnu je pažnju plijenio dodatak koji je držala u rukama, simpatični jazavčar.

image

U filmu je imala priliku uživati i pjevačica Lana Jurčević koja je oduševila u ležernoj kombinaciji.

BOJAN ZIBAR

U filmu je imala priliku uživati i pjevačica Lana Jurčević koja je oduševila u ležernoj kombinaciji. Naime, Lana je odjenula košulju s printom kravljeg uzorka, svijetle traperice i čizme na petu, a njezino su veselo raspoloženje uhvatile i kamere. Ova je jednostavna kombinacija bila upravo idealan odabir za neopterećeni vikend u kojemu su u centru zbivanja bili ipak kućni ljubimci.

Čitajte i: Profinjeno i chic: Poznate sestre ponovno podijelile stilsku lekciju, njihov stajling svi žele kopirati

image

Branka Krstulović odabirom je boja pokazala da je proljeće stiglo u njezin ormar.

BOJAN ZIBAR

Kao i uvijek, sve je prisutne oduševila bivša miss Hrvatske, Branka Krstulović koja je na događaj stigla odjevena u prijelazni kaput pepita uzorka, svijetle traperice i bijelu majicu, a kombinaciju je otvorila žutim štiklama i torbom u crvenoj boji. Bojama je potvrdila da je proljeće stiglo u njezin ormar, a pun je pogodak ove kombinacije također bio simpatični ljubimac na baby rozom povodcu.

Linker
18. travanj 2024 21:55