OVISNO O RASPOLOŽENJU

Po uzoru na Bornu Kotromanić, Paulu Sikirić i Mateu Miljan Rafaj: Modne kombinacije ove godine kidaju sve granice

Poznate dame domaće javne scene oduvijek su ponosno pokazivale odvažnost, a modne lekcije koje su pokazale jasno su definirale aktualne trendove.

Ova godina stvorena je za modno odvažne koji se ne boje istaknuti svoj karakter i izaći iz okvira mode jer pravila ne postoje!

Spajanjem elegantnog i ležernog, colorblockingom i drugim igrama s na prvu nespojivim krpicama ne možete pogriješiti, važno je samo da se u njima osjećate - dobro!

To nam svakodnevno pokazuje osebujan stil Borne Kotromanić koja se ne boji pokazati svoj modni karakter pa je ovoga puta na društvenim mrežama pozirala u izblijedjelim trapericama niskog struka s poderotinama koje je uparila s majicom na print i kratkom bijelom bundicom dok su najveću pažnju privukle čizme sa zelenim potplatom s potpisom talijanske luksuzne modne kuće Bottega Veneta.

Zaljubljenice u modu brzo su stale komentirati stajling Borne koja je mnogima osim modnim izričajem, uzor u hrabrom isticanju svog stila.

Čitajte i: Elsa Hosk bojama protiv siječanjske depresije: Zavidnu liniju pokazala predimenzioniranim komadima

Upečatljive kombinacije i savršeno skladan "spoj nespojivog" posljednjih dana mogu pronaći i pratitelji zagrebačke influencerice Paule Sikirić, mlade mame koja u posljednje vrijeme na društvenim mrežama dijeli odlične modne lekcije koje govore samo jedno - biraj kombinaciju sukladnu raspoloženju!

Ulicama Zagreba influencerica je nedavno prošetala pletenu majicu sa šarenim prugicama, zlatnim gumbićma i bijelom kragnom koju je uparila s poderanim trapericama širokog kroja i glomaznim tenisicama, a čitav stajling zaokružila je debelom zimskom jaknicom bež boje i pufastom torbicom od bijelog perja.

image

Početak modne sezone donosi spoj nespojivog.

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Paula Sikirić oduševila na prvu nespojivom modnom kombinacijom, a pratiteljice su odmah primijetile jedan detalj

Svijetle nijanse Paula je ubrzo zamijenila tamnijim pa je u novom Reelsu na Instagramu iskombinirala tamno sivu hoodie vesticu s kapuljačom i addidas jaknu, a sve je zaokružila s klasičnim crnim martensicama, tamnim najlonkama i suknjom od kože - modnog statementa koji je među modnim trendovima otvorio sezonu 2022.

Da "sve ide na sve" pokazala je i modna influencerica i poduzetnica Matea Miljan Rafaj čiji je Instagram profil prepun najšarenijih kombinacija.

Na samom početku godine influencerica je svojim pratiteljima poručila da u modi postoji samo jedno pravilo - važno je samo da se osjećamo dobro pa je crne tajice spojila sa zelenim salonkama i svilenkastim topićem, a kombinaciju je dodatno začinila zelenom krznenom torbicom.

image

Šarenilo je zavladalo modnom scenom.

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I tjedan mode u Milanu potvrdio je da ove godine svatko piše svoja modna pravila pa su modeli prošetali u najšarenijim i najoprečnijim modnim kombinacijama na koje bi se do sada rijetko tko odlučio.

image

Ove godine u modi nema pravila.

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 14:48