Ili je volite ili ne

Ovog ljeta nosimo ‘pedeset nijansi žute‘: Inspirirajte se neodoljivim stajlinzima domaćih i stranih dama

Ako u ormaru imate neki žuti komad, ali ga nikada ne nosite, sada je pravo vrijeme! Ta boja najveći je hit ovog ljeta - nosi se na badićima, haljinama, topićima, ali i sandalama.

Žutu boju ili volite ili ne, nema između...baš kao i narančastu. No, nema ljepše boje koja opisuje ljeto, sunce, zaigranost i miris kreme za sunčanje koja se širi vrućim zrakom. Ove sezone žuta boja ponovno se uvukla u naše ormare i to s pravom. Žuti odjevni komadi izgledaju bolje nego ikada, a posebice dobro izgledaju u kontrastu s plavim morem.

Žutim krpicama nisu odoljele ni domaće, ali ni strane poznate dame te su se svojim modnim kombinacijama pohvalile na društvenim mrežama.

Jedan od najboljih stajlinga ovog ljeta definitivno ima glumica Bojana Gregorić Vejzović kojim nije oduševila samo nas, već i svoje fanove na Instagramu. Narančasto-žutim topom, žutom torbom i sandalama na petu odlično je naglasila svoju preplanulu put, a plave kratke hlače i plava marama radile su sjajan kontrast žutoj.

Čitajte i: Treba vam malo inspiracije za ljetne outfite? Bojana Gregorić Vejzović nosi jedan od boljih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

Sljedećeg dana iznenadila je s još jednim odličnim lookom i to onim za - plažu! Pozirala je na Pelješcu na stijenama u žutom bikiniju, ostavivši bez daha sve koji su naletjeli na njezinu fotku pa i svoje kolegice Ivu Jerković i Ninu Badrić koje su joj poručile da je prezgodna.

Osim vrućeg žutog trenda, Bojana je prihvatila još jedan - gornji dio bikinija zavezala je naopačke, tako da gornji dio trokutića sada gleda prema krajevima tijela. Ovako grudi više dolaze do izražaja, Lukavo, Bojana!

Čitajte i: Neodoljiva obitelj: Nives Ivanišević nije odoljela podijeliti kako provode dane na ljetovanju u Grčkoj

Nives Ivanišević, supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, s obitelji je ove godine ljetovala u Grčkoj i to na bajkovitom otoku Zakynthosu. Svoje morske avanture redovito je dijelila na Instagramu, a na jednom fotografiji vidi se kako trči prema plaži u - žutom bikiniju.

Njezin model jednostavan je baš kao i Bojanin, no koliko možemo primijetiti, ima neke valovite detalje na donjem dijelu. Da obožava žutu dokazala je i stajlingom za večernji izlazak.

Žuta haljina na volane i leptir rukave bila je pun pogodak uz smeđe sandale, torbu u svjetlijom nijansi smeđe i predivne boje zalaska sunca koje su radile jedinstvenu kulisu.

Čitajte i: Tia Mamić vječna je inspiracija za romantične ljetne haljine! Evo kako u svim prigodama izgledati poput djevojčice

I strane dame ove godine furaju žuto u svim prilikama. Glazbena ikona Jennifer Lopez odmara se poput prave hedonistice. Sa svojim pratiteljima podijelila je fotografije s jahte na kojoj izazovno pozira u žutom bikiniju.

J.Lo ovo nije prvi žuti stajling u karijeri, već ih je imala prilično puno. Najznačajniji od njih svakako je onaj iz 2016. na dodjeli nagrada Golden Globe. Tada je nosila kreaciju dizajnera Giambattista Vallija te je zbog toga bila jedna od najbolje odjevenih dama te večeri.

image
Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Golden Globe 2016.
PROFIMEDIA

Glumica i aktivistica Sharon Stone na društvenim mrežama obično dijeli stvari vezane uz svoj posao i aktivizam, no ponekad objavi i svoje stajlinge s crvenih tepiha ili pak privatnih trenutaka. Tako je ovog ljeta oduševila fotkom u žutom bikiniju sa svoje terase na kojoj joj je društvo pravio njezin pas.

"Čak i pas zna da imaš 'ono nešto'", glasio je jedan od komentara njezinih oduševljenih pratitelja, dok su se drugi spremno složili s njim. Badić u vintage stilu s visokim gaćicama odlično joj je stajao i istaknuo njezinu fenomenalnu liniju.

Čitajte i: Heidi Klum šeće u ‘ružnim‘ gumenim natikačama za koje smo mislili da su pale u zaborav

image
Heidi Klum
PROFIMEDIA

I šećer na kraju - Heidi Klum i pomalo zaboravljene gumene natikače! Poznata manekenka šokirala je stanovnike Los Angelesa kad je u šetnji izašla u ni manje ni više, nego - žutim Crocs natikačama. Ova osebujnu obuću, baš kao i žutu boju, ili volite ili mrzite. Heidi je očito voli.

Da stajling bude još upečatljiviji, odjenula je vrišteći neonski zeleni kombinezon uz koji je spojila i presijavajuće Ray Ban naočale te veliku šarenu torbu s printom. Hrabro!

Linker
17. travanj 2024 16:07