KURT GEIGER
KURT GEIGER

Ovo su najpoželjnije gležnjače ove sezone

U prodaji su od prošlog tjedna, a već imaju listu čekanja. Nove KG Kurt Geiger Spritz gležnjače najpoželjniji su komad ove sezone.

Radi se o klasičnom modelu s platformom i debelom petom, a ističu se zahvaljujući remenu i upečatljivoj kopči. Odmah nakon lansiranja kampanje, brend je za svoj novi par dobio upite brojnih zvijezda poput Kylie Jenner i modela Georgie May Jagger i Sare Sampaio.

U jesenskoj kampanji brenda predstavila ih je Natasha Poly koja ih je kombinirala s mrežastim čarapama i kratkim hlačicama, a uske gležnjače idealne su i za večernje kombinacije s haljinama.

Kurt Geiger

"Ove sezone se sve vrti oko istraživanja vlastitog stila. Budite hrabre, neustrašive i eksperimentirajte - poručila je kreativna direktorica brenda Rebecca Farrar-Hockley, koja nije iznenađena velikom potražnjom za njihovim hit modelom za koji treba izdvojiti 180 funti.

Da su gležnjače definitivno hit ove sezone pokazala je i manekenka Gigi Hadid koja je u suradnji s brendom Stuart Weitzman dizajnirala modele na vezanje i to u tri boje: crnoj, srebrnoj i brončanoj.

Linker
17. travanj 2024 14:51