IMAXtree
LUKSUZNI KOMADI

Ovo su 4 torbe koje trenutačno svi žele

Kada se odlučimo za investiciju u neki dizajnerski komad, većinom se radilo o bezvremenskim i svakodnevnim modelima - barem dosad. Po pitanju luksuznih torbica, najpopularnije su bile one s kojima niste mogli pogriješiti - klasičnog oblika i boje. Ipak, Lyst javlja da nam 2017. godina donosi neke nove trendove.

Popularna online trgovina primijetila je veliki porast u pretraživanju određenih modnih dodataka. Točnije, njih četiri. Na prvom mjestu našla se torbica brenda Loewe i to ona šarena. Interes za tim komadom u prvih deset dana ove godine porastao je za 307 posto, a točno ta torbica u obliku slona pretražena je 18 tisuća puta.

Drugi je mali modni dodatak britanske dizajnerice Anyje Hindmarch koji je postao popularan zbog "razigranih" očiju. Šarena prugasta torba dizajnerice Sophie Hulme, koja je inače poznata po svojim monokromatskim dizajnima, našla se na trećem mjestu, a u top četiri je i bijelo-plava torba Adorada Sophie Anderson.

Torba s očima Anya Hindmarch (250€); Mini torba u obliku slona Loewe (835€), Prugasta torba Sophie Hulme (498€); Plavo-bijela torba Sophie Andersen (191€)

Iako izgledaju potpuno drugačije, ove torbe imaju nekoliko zajedničkih karakteristika: razigrane detalje, jarkih su boja i neuobičajenih silueta. Iz Lysta poručuju da to nije slučajnost: "Posljednjih nekoliko sezona može se primijetiti odmak od praktičnih torbi prema alternativnijim i upečatljivijim komadima". Dakle, očekuje nas modno šarolika i zanimljiva sezona!

Linker
24. travanj 2024 04:15