Kupaći kostimi
osvajaju na prvu

Ovo ljeto na plaži nosimo divne kupaće kostime s hrvatskim potpisom

Na hrvatskoj modnoj sceni nalazi se sve više zanimljivih dizajnerskih imena na koja valja obratiti pažnju. Osim po odjeći, izdvajaju se i po ponudi kupaćih kostima koja je svake godine sve veća.

Posebni izgledom, motivima i detaljima, a ujedno su i domaći proizvod i dizajn, kupaći kostimi s hrvatskim potpisom ove su godine izbor za kojim rado posežemo, umjesto modela iz ponude trgovina brze mode.

Jednodijelni kupaći kostimi povratnički su trend čija je popularnost počela rasti još prošloga ljeta, pa su domaće dizajnerice u svoje kolekcije uvrstile upravo ovakve modele. Ukrašeni volanima ili mašnicama, jednodijelni kostimi laskaju svakoj ženskoj figuri. Imaju više funkcija pa uz to što ih nosimo kao kupaći, lako su nosivi i kao bodiji u kombinaciji s kratkim hlačama ili suknjom. Pronašli smo modele iz kreativnih radionica naših dizajnera.

La Onda by Ana Tevšić Nauković

Nedavno je predstavila kolekciju ilustracija, a sada je iznenadila s modnom kolekcijom za ljeto. Riječ je o prvoj kolekciji uzoraka koji su aplicirani na odjevne predmete, između ostalog i na jednodijelni kupaći kostim. LA ONDA linija je prvi Anin korak prema modnom svijetu koji je učinila tako što je proširila ponudu svoje platforme All That's New.

Mateja Vrčković

Iggy Store

Iggy by Igrajna Vargek dobro je poznato ime na hrvatskoj sceni. Uz njihove lepršave haljine te jaknice za jesensku sezonu, ljeto prolazi u znaku jednodijelnih kupaćih kostima koji se ističu prepoznatljivim volančićem na struku - idealnim za prikrivanje kritičnih mjesta. Od klasične crne boje pa do jarke crvene s razigranim motivom točkica, Iggy kupaći kostimi i ove su godine čest gost naših plaža.

Facebook
Iggy kupaći kostimi

A'Marie

Dizajnerica Anamarija Brkić za ovo ljeto je predstavila kolekciju kupaćih kostima pod nazivom Beach Adventures. Modeli koje nudi bit će po ukusu svake modne minimalistice koja takav stil voli njegovati i na plaži. U neutralnim bojama i jednostavnog i elegantnog kroja s ukrasnom velikom mašnicom, jednodijelni modeli kakvima ih Ana vidi favorit su mnogih kada je izbor kupaćih u pitanju.

A'marie
A'marie kupaći kostim

Frou Frou kupaći kostimi

Svjetlucavi kupaći kostimi trend su za one koje se na plaži vole istaknuti, a takve modele mogu pronaći na policama još jednog brenda s hrvatskim potpisom, Frou Frou iz kojega stoji Simona Augustić. Uz jednodijelne, dostupni su i dvodijelni modeli u bojama od zlatnih do zagasito crvenih.

Instagram
Frou Frou kupaći kostimi

Clair de Lune

Trendseterice su poludjele za personaliziranim modnim dodacima, a ako niste još čuli za njih, dostupni su i takvi modeli kupaćih kostima. Iza domaćeg brenda Clair de Lune nalaze se prijateljice Eni i Sandra koje zavodljive modele jednodijelnih i dvodijelnih kostima dodatno upotpunjuju inicijalima ili natpisima po želji klijentica.

Instagram
Clair de Lune kupaći kostimi

Linker
16. travanj 2024 16:44