TREND

Ove jeseni nose se - čizme iznad koljena

Iako su gležnjače svugdje oko nas, najveći trend ipak su upravo suprotne čizme: one iznad koljena. Iako se njihovo kombiniranje čini vrlo zahtjevno, zapravo nije - odlične su za ležerne i večernje lookove, a najlakše ih je kombinirati s trapericama ili kratkom haljinom.

I dok Rihanna nosi one koje sežu skroz do bedra, a koje je dizajnirala u suradnji s poznatim dizajnerom obuće Manolo Blahnikom, za svakodnevne lookove idealnije su malo niže – poput onih kakve nosi Gigi Hadid, ali jednako upečatljive. U čizmama iznad koljena možete postići i odličan poslovni look, ali za te prilike radije birajte one od antilopa i baršuna umjesto kožnatih - i nemojte se bojati kombinirati ih s različitim detaljima i eksperimentirati s bojama.

– Obožavam čizme iznad koljena s ravnim potplatom jer su udobne, a i dalje vizualno izdužuju nogu. Kombiniram ih s mini suknjom, trapericama ili tajicama, a dolaze u različitim bojama što je odlično za monokromatske kombinacije - izjavila je manekenka Gigi Hadid koja ne izlazi iz svojih omiljenih čizama sa širokom potpeticom srednje visine brenda Stuart Weitzman.

Iako su već nekoliko sezona vrlo popularne, ne postaju ništa manje zanimljive što potvrđuje i ponuda u high street dućanima. Možete birati između pregršt modela i boja, ali i cijena, koje možete provjeriti u galeriji.

Linker
19. travanj 2024 15:50