Getty Images for Ermanno Scervin
u njima i na posao

Ovaj model hlača bio je omražen, ali ponovno je osvojio ulice: Imamo kombinacije zbog kojih će i vas oduševiti

Nove kolekcije modnih brendova donijele su i neke neočekivane modne komade. Među njima našle su se i hlače koje će na prvu biti odbojne, ponajviše jer su se nosile sredinom tisućljeća i od tada su postale mrski odjevni predmet. Sada dolaze u šik izdanju i moramo priznati - izgledaju baš zanimljivo.

Recikliraju se stari trendovi iz sezone u sezonu, a ove jeseni ponovno su svoj trenutak dočekale bermude. Nije riječ o modelima kakvih se možda sjećate iz nekih prošlih vremena, bermude su sada puno sofisticiranije, šik i odlično se uklapaju u poslovne kombinacije.

Modne influencerice često su ih nosile u kombinacijama ulične mode i vole ih kombinirati uz minimalističke sandale na remenčiće ili na mules natikače. Vremenski uvjeti nam više ne dopuštaju ovakvu obuću, no zato se uz njih slažu visoke čizme, salonke, kitten ili block potpetica pa i tenisice, sve ovisno o ostatku outfita.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 21: Olivia Palermo attends the Ermanno Scervino show at Milan Fashion Week Spring Summer 2020 on September 21, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Edward Berthelot/Getty Images for Ermanno Scervino)
Getty Images for Ermanno Scervin

U ponudi trgovina visoke mode najzastupljenije su one od kože - materijala koji dominira jesenskom sezonom i sežu do ili malo ispod koljena, najčešće u crnoj, smeđoj ili tamnocrvenoj boji. Riječ je o širokim modelima koji će dobro pristajati figuri, a za trendi izgled nosite ih u total kožnom looku, s košuljom ili nadkošuljom od kože. Dostupne su i one u stilu hlača od odijela u omiljenom jesenskom kariranom uzorku ili pepita "kockicama" koje će se slagati sa sakoom, isto kao i s dugim balonerom za šik izgled.

Kombinacija bermuda i bijele košulje ili upečatljive bluze u cipelu na petu nosi se za sređeni look, a za onaj opušteni dovoljna je pamučna majica i tenisice, a s ovim trendom hlača (koji se svrstava u jedan od onih "ružnih trendova") idu još uvijek popularne robusne tenisice. Imamo 10 modela iz aktualne jesenske ponude trgovina.

Linker
19. travanj 2024 08:20