IMAXtree
DODATAK IMPRESIVNOJ KOLEKCIJI

Nova torbica francuskog brenda Chloé već je postala hit

Kreativna direktorica kuće Chloé , Clare Waight Keller, upravo je predstavila kolekciju za proljeće/ljeto 2017. kojom su dominirale hlače visokog struka, lepršave ženstvene haljine i savršene sandala. Ali u centru pozornosti našao se najnoviji dodatak impresivnoj liniji torbica francuskog brenda – koji je već postao hit među trendsetericama.

Novi model je oblika polumjeseca, a može se nositi na dva načina zahvaljujući zlatanom metalnom obruču i dugom kožnatom remenu. Slatka i funkcionalna torbica najprikladnija je za večernje izlaske – u majušnoj torbici ima dovoljno mjesta za mobitel, karticu i ruž. Zakovice krase obod preklopa torbe, dok je dno ukrašeno sa zlatnom trakom također ukrašenom metalnim zakovicama, a model dolazi u različitim, lako kombinirajućim, bojama.

IMAXTREE

IMAXTREE

Kreativna direkotrica kuće Chloé nastavlja prepoznatljivim putem. Jednostavnost i prozračnost glavna su obilježja njezinih kolekcija koje odišu pariškim chicom – elegantni krojevi, lagani materijali i nosivi komadi ono su što već godinama privlači obožavateljice luksuznog brenda. Pogledajte novu kolekciju u našoj galeriji!

Linker
16. travanj 2024 11:21