Maja Jurović
Boja sunca

Ni poznata Hrvatica nije odoljela trendu s piste! Nosi se žuta od 0 do 24!

Iako se prijašnjih sezona na pistama mogao vidjeti samo dašak boje, ove godine manekenke šeću u jarkim bojama od glave do pete, i to pogotovo u žutoj! Ni trendi Hrvaticama to nije promaknulo, pa su nabavile komade u hit boji, baš poput Kristine Burje koja je svojim odabirom oduševila na špici.

2017. je godina žute! Otkad su glumice Emma Stone i Emma Watson zaplesale u žutim haljinama u filmovima "La La Land" i "Ljepotica i zvijer" svi smo pomislili - baš bi nam dobro došla jedna takva! A možda je za sve "kriva" Beyonce koja u spotu "Hold Up" nosi upečatljivu Roberto Cavalli haljinu s volanima. Bilo kako bilo, osim pisti i crvenih tepiha, i dućani su prepuni komada u boji koja podiže raspoloženje.

Giambattista Valli Paris Haute Couture Fall Winter 2017-2018 Paris July 2017, Image: 340488749, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FirstView
Profimedia, FirstView
Giambattista Valli, Paris Haute Couture

Najvruća boja sezone definitivno unosi optimizam na modnu scenu, a s obzirom na to da in baš sve verzije žute, ovo je trend koji pristaje svima, bez obzira na boju puti. Senf, limun, pastelna ili zlatnožuta - pri odabiru bi se svjetlopute dame trebale odlučiti za limun žutu, dok tamnoputima bolje pristaju neonske nijanse ili, pak, one tople koje naginju narančastoj.

Maja Jurović

A imuna na žutilo nije ostala ni modna dizajnerica Kristina Burja koja je na špici isfurala maxi haljinu s volanima. Trendovski komad je kreativka koja stoji iza brenda Krie začinila kožnatom torbom u boji konjaka. Trendseterice su već nabavile svoje haljine, cipele i torbe, a sad je red na vama - odjenite se u žutu od glave do pete! Komade iz ponude dućana pogledajte u nastavku.

zara.com
Haljina Zara (229,90 kn)

massimodutti.com
Hlače Massimo Dutti (219 kn)

reserved.com
Haljina Reserved (29,99 eur)

zara.com
Cipele na petu Zara (249,90 kn)

hm.com
Haljina H&M (34,99 eur)

netaporter.com
Torba Givenchy (1290 eur)

mango.com
Mini suknja Mango (199,90 kn)

mango.com
Majica Mango (129,90 kn)

netaporter.com
Top Topshop Unique (65 eur)

netaporter.com
Natikače Gianvito Rossi (235 eur)

mango.com
Majica Mango (69,90 kn)

zara.com
Hlače Zara (199,90 kn)

hm.com
Traper hlačice H&M (24,99 eur)

zara.com
Top Zara (149,90 kn)

Linker
17. travanj 2024 11:55