PROMO
kul i jedinstveni

Neka vaša osobnost sjaji u Croclistopadu: Klasične modele popularne obuće ukrasite po svom ukusu

Ako još uvijek tražite motivaciju i ne znate kombinirati svoju Crocs obuću, pronađite inspiraciju u različitim stilovima slavnih.

Croclistopad je tu za svakog ljubitelja Crocsa. Ovaj mjesec posvećen je obilježavanju različitih vrsta Crocs obuće, koji pomažu pojedincima da govore o tome tko su i pružaju maksimalnu udobnost dok koračaju prema novim izazovima.

Jedinstveni klasični Crocs modeli, praktične papuče i svestrane sandale dostupni su u različitim modelima, nijansama boja, kombinacijama i motivima tako da svatko može pronaći par u kojem se osjeća najsigurnije.

Godina 2021. uskoro će završiti pa Crocs želi istaknuti da prilikom stvaranja uvijek ima na umu svoje korisnike i njihove želje. Kao brand koji predstavlja ljude i koji radi za ljude, ovaj mjesec posvećuje slavljenju svih jedinstvenih Crocs dizajna. Zašto? Jer tako slave i sve različite osobnosti na svijetu.

image
S Crocs obućom predstavite svoju osobnost na način koji vam najviše odgovara.
PROMO

Čitajte i: Koji baloner, kakve čizme i što s trapericama? Evo kojih pet komada trebate imati u ormaru ove jeseni

Kad pomislite na Crocs, prva misao koja vam padne na pamet vjerojatno je klasična Crocs obuća s rupama za Jibbitz ™ značke i remenom na peti. Pomislite na jednostavnu obuću koju obučete i odlazite u svijet. Ali Crocs predstavlja više od toga. Tijekom godina promijenio je svoje gledište do te granice da uvijek prati trenutne trendove i ostvaruje želje kupaca. Crocs je izašao iz svoje zone udobnosti, iz onoga što zna, i počeo je stvarati. Za vas, vašu obitelj i vaše prijatelje.

Tako je pokazao da strah ne smije biti granica kada želite postići svoje ciljeve i predstaviti se drugima. Pokazao je da s Crocs obućom možete predstaviti svoju osobnost na način koji vam najviše odgovara.

image
Crocs
PROMO

Svojim različitim linijama i modelima, suradnjom s drugim markama, poput Coca-Cole®, Crocs ruši granice. Zato stvara ogromnu količinu različitih Jibbitz ™ znački, s različitim motivima, kako bi svatko mogao prilagoditi svoju omiljenu obuću kako želi. Time vam daje priliku da izrazite ono što želite reći i istaknete se u gomili.

Crocs kolekcija je dostupna u Crocs City Center one East i Crocs Arena Centru Zagreb, a za šarene modne inspiracije zapratite Instagram profil Crocs Croatia.

Linker
18. svibanj 2022 10:30