Idealne za svaki stil

Ne možete im odoljeti: Cvjetne haljine u kojima ćete poželjeti provesti cijelo proljeće

Modni klasik - haljine s cvjetnim uzorkom možete nositi u svim prigodama, uz kožnu jaknu i laganu šetnju gradom, ali i u svečanim prilikama uz potpetice. Izdvojili smo top modele iz aktualne ponude koje ćete poželjeti nositi cijelo ljeto, a odgovaraju svačijem stilu.

Stigle su proljetne temperature, a žene su spremno dočekale sunce, jarke boje i povratak lepršavih haljina. Iako su cvjetne haljine ljetni klasik ženske garderobe, uvijek se vraćaju s novim modelima i novim dodacima. Zbog profinjenog dojma koji ostavljaju, važno je da ih znate kombinirati sa detaljima poput torbica, štikli i ostalih komada. Možete ih nositi na posao, ali i druženja nakon posla, a u njima ćete se osjećati i poslovno i casual.

image
SILVIA OLSEN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Osim toga, haljine s cvijetnim uzorcima možete nositi s blejzerima, kombinirati s tenisicama za šetnju gradom, ali i u svečanim prilikama uz potpetice. Svaka verzija cvjetne haljiine je u trendu, od nježnih sitnih uzoraka ruže do velikih vezova i snažnog printa. Potražite vaše omiljeno cvijeće na dnevnim haljinama dugačkih rukava ili odaberite haljinu sa raznovrsnim uzorcima koja sadrži mnogo različitih vrsti cvijeća.

image

Haljina s cvjetnim uzorkom od žakara/Zara/ 299.00 kn

ZARA/SCREENSHOOT

Haljina s V izrezom i dugim rukavima s volanima odličan je modni odabir za sve obožavateljice remena i prošivenih nabora. Uz elastični remen i fantastičnu podstavu osjećat ćete se lepršavo i udobno u svim prilikama..

image

Haljina s V izrezom/ Zara/ 299.90 kn

ZARA/SCREENSHOT

Midi haljina s cvjetnim uzorcima s izrezom na preklop i dugim rukavima pristajat će odvažnoj ženi koja se usudi ekspermentirati. Ovaj ženstveni kroj možete ukrasiti s modnim detaljem oko struka koji će upotpuniti look.

image

Haljina cvjetnog uzorka/Zara/ 249.90 kn

ZARA/SCREENSHOT

Među top modelima ove sezone izdvojila se i cvjetna haljina s preklopnim ovratnikom i dugim rukavima s gumbima na manžetama uz donji rub s volanom. Pojas od iste tkanine i kopčanje gumbima presvučenima istom tkaninom sprijeda odličan su modni odabir za sve žene koje žele dodatno naglasiti struk.

image

Cvjetna haljina/Mango/449.90 kn

MANGO/SCREENSHOT

Haljina s printom u žutim tonovima odličan je modni izbor za sve ljubiteljice toplih sunčanih boja. Ovakav model je obavezan ako želiti obogatiti svoju garderobu pravim odabirom.

Linker
18. travanj 2024 21:27