Bojan Zibar, Mateja Vrčković i Ana Tevšić Nauković
novo ruho starog trenda

Najdivniji komadi nakita ove jeseni! Personalizirani nakit oduševio i glumicu Anu Begić Tahiri

Svi se zasigurno sjećaju kultne ogrlice koju je chic glavna protagonistica Carrie Bradshaw proslavila u seriji "Seks i grad". Iz epizode u epizodu, Carrie nije skidala svoju obožavanu ogrlicu s imenom, postavši tako svojevrsnim simbolom serije koja je obilježila brojne generacije pripadnica ljepšeg spola diljem svijeta.

Elegantan, jedinstven i bezvremenski, lijep komad nakita nesumnjivo je jedan od najefektnijih modnih dodataka. Pravilno odabran, u trenu podiže svaku odjevnu kombinaciju, dajući joj onaj poseban, final touch. Podjednako kao odjevni komadi i ostali modni dodaci, nakit se sezonski mijenja, krećući se u korak s najnovijim svjetskim trendovima. No također, kako se moda ponavlja u cikličkim krugovima, tako je ove godine u fokus opet došao personalizirani nakit.

image
Glumica je odabrala personalizirani prsten na kojem je ispisano ime njezine kćeri Lane.
Bojan Zibar, Mateja Vrčković i Ana Tevšić Nauković

Više od dva desetljeća kasnije, personalizirani nakit pojavljuje se u ponešto redizajniranom i minimalističkom izdanju – u obliku divnog prstenja.

Naime, Aurum zlatarnice ove jeseni najavljuju divan novitet u svojoj bogatoj kolekciji, koji će svaku kutijicu za nakit učiniti još posebnijom. Prstenje dolazi u bijelom, rose i žutom zlatu, a može se personalizirati na način da se umjesto uobičajenog okruglog ringa dodaju imena po želji – jedno, dva ili čak tri.

image
Osim Ane Begić Tahiri, u nakitu je uživala i dizajnerica Ana Tevšić Nauković.
Bojan Zibar, Mateja Vrčković i Ana Tevšić Nauković

Na taj način, uvijek sa sobom možete nositi ime(na) svojih najmilijih, bilo da se radi o djeci, životnom partneru, roditeljima ili najboljim prijateljima. S lakoćom će se uklopiti u svačiji svakodnevni stil, a osim što je divan modni dodatak, personalizirani prsten simbol je vječne ljubavi i prijateljstva. Najoriginalniji poklon zasigurno je personalizirani nakit, onaj koji se kreira prema željama drage osobe.

image
Jedinstveni komadi razveselit će svakoga tko ih dobije u ruke.
Bojan Zibar, Mateja Vrčković i Ana Tevšić Nauković

U Aurumu možete naručiti personalizirano, ručno izrađeno unikatno prstenje, s kojima ćete bez sumnje oduševiti svakog kome je namijenjeno.

Kao zaštitna lica najnovije Aurum kampanje odabrane su dvije ljupke Ane, glumica Ana Begić Tahiri i produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković. Kako su obje majke, odlučile se svoj Aurum prsten ukrasiti s imenima djece, čime su dobile u trajnu uspomenu najljepši modni dodatak s posebnim značenjem.

image
Ove godine ponovno je u fokus došao personalizirani nakit.
Bojan Zibar, Mateja Vrčković i Ana Tevšić Nauković

Čitajte i:

Nova kolekcija poznatog brenda: Ovo su statement komadi nakita koji mogu nositi samo odvažni

Nove kolekcije domaćeg brenda svakoj će ženi izmamiti osmijeh na lice

Linker
07. srpanj 2022 00:31