Ne pušta modu

Must have komad za proljeće: Lejla Filipović odlično nosi Zarine traperice od 229 kuna

U svojim elegantnim izdanjima bivša Miss je nepogrešiva, i gotovo uvijek ju modni znalci hvale, no njen odličan ukus vidljiv je i u ležernijim kombinacijama, ova posljednja joj je pravi dokaz da za dobar stil nije uvijek potrebno potrošiti mnogo novca.

Bivša Miss Hrvatske koja se tom titulom okrunila davne 1998.godine Lejla Filipović, poznata je ljubiteljica mode i lijepog odijevanja. Iako je u listopadu proslavila 44. rođendan, izgleda poput djevojčice, a čini se da se tako i osjeća. Naime, proteklih se dana ne skida iz novih traperica kojima je prizvala proljeće, a koje će upravo ove sezone biti must-have komad na ulicama metropola.

Traperice visokog struka, širokih nogavica poderane iznad koljena, ispranog izgleda i neobrađenog ruba nogavica savršeno pristaju na Lejlinu manekensku figuru koju je zadržala i danas. A premda nam proteklih godina high street brendovi nude hlače poderanije no ikad, Lejla je odabrala one s umjerenim poderotinama sprijeda - trendi primjerak iz Zare čija cijena iznosi 229, 90 kuna.

image
Poderane hlače retro štiha
FOTOGRAFIJE: WWW.ZARA.COM
image
Zara, 229,90 kn
FOTOGRAFIJE: WWW.ZARA.COM

Čitajte i: Prije špice, u nabavku na Dolac: Lejla je bila glavna na tržnici, nikome nisu promakle njezine cool čizme

Inspiracija u devedesetima

Model je inspiriran devedesetim godinama prošlog stoljeća i spadaju u kategoriju najpopularnijih traperica sezone.

U njima je ovih dana prošetala Dubrovnikom i Cavtatom gdje je posjetila majku Fehmu, pa i Zagrebom gdje živi sa suprugom, glumcem i voditeljem Tarikom Filipovićem te sinovima Armanom i Dinom.

I bivša misica jedva je dočekala da sa sebe skine trenirku, no i dalje bira udobnost.Razlog zašto rasparane traper hlače ne izlaze iz modnog radara vjerojatno je stoga što odaju dojam kako se nismo previše trudili oko odijevanja, a svejedno u njima možemo izgledati poprilično chic, sofisticirano i ženstveno. Pritom su udobne, baš kao i tenisice koje je Lejla odabrala.

Linker
19. travanj 2024 02:26