Instagram/@blvckd0pe
off-white ima adut za jesen

Možda će vas zbog nje opljačkati: Dizajnerska statement torbica će postati hit na ulicama

Novac se u modnom svijetu vratio kao simbol koji šalje poruku, sudeći po posljednjim modnim kampanjama. Pokazao nam je to i modni dizajneri čiji će statement modni dodaci, vjerujemo, biti 'it' komadi na nadolazećim tjednima mode.

Dok se svi trudimo zaštititi svoje torbice od ruke lopova, nova Off-White torbica upravo poziva na krađu. Kreativni direktor popularnog luksuznog brenda, Virgil Abloh, ima zanimljivi model koji svima govori da se u torbici nalazi keš.

U bijeloj i crnoj boji, torbica dolazi u više različitih veličina, čija cijena ide od 609 eura za mini torbicu pa do 1035 eura za klasičnu torbu s remenom. Jednostavni dizajn upotpunjen je natpisima "Cash Inside", odnosno "Unutra je novac" i s "uputstvima" kako otvoriti torbu - što je san svakog lopova.

Off-White torbica, 950 eura (Farfetch)

Jednostavni dizajn i upečatljiva poruka na torbici čine je poželjnim modnim dodatkom koji će se lako uklopiti u svaki stil, pa će ovi modeli ubrzo postati dio street style kombinacije svih trendseterica i modnih blogerica i urednica.

Off-White (Farfetch)

Uz Off-White, američki dizajner Alexander Wang inspiraciju je također crpio iz novca, točnije njegova kolekcija "The Wang Hustle" inspirirana je pojmom "American Hustle". Njemački model Anna Ewers ima glavnu ulogu samostalne i samoostvarene žene u njegovom editorijalu - Anna sjedi na kauču prepunom novca, a sve je popraćeno citatima poput "Ona ne ganja tuđi novac, ona ga sama zarađuje" i "Ništa nije romantičnije od vlastitog uspjeha".

Linker
19. travanj 2024 19:38