Press
MODNI DODATAK

Modna blogerica Isabella Rakonić obožava pompone u bojama

Pomponi su neupitno hit ove modne sezone – svoje mjesto našli su na sandalama, haljinama, ali i kao privjesci za torbe ili ključeve. Popularni detalji od umjetnog krzna ne prestaju oduševljavati, a novost na našem tržištu su Noelle mekane loptice u raznim bojama.

Ako želite upotpuniti i osvježiti svoje odjevne kombinacije, pomponi su pravi izbor, što je pokazala i modna blogerica Isabella Rakonić i uklopila ovaj trendi dodatak u svoje najdraže proljetne kombinacije.

Foto: Press

Foto: Press

Otkačeni modni dodatak, koji obožavaju trendseterice diljem svijeta, našao je svoje mjesto na torbama i ruksacima, a otkačene Noelle privjeske od umjetnog krzna jednostavno možete kombinirati s različitim uzorcima i bojama. Da se mogu uklopiti u svaki styling pokazala je Isabella u odličnim street style kombinacijama s pomponima koji dolaze u bijeloj, nježno rozoj, rozoj, plavoj, sivoj, ljubičastoj i crnoj boji.

Novost je što su omiljeni pomponi dobili i druge aplikacije, koje će svaki outfit učiniti drugačijim i razigranim – Noelle privjesak za torbu ili ključeve sad može odlično poslužiti i kao ogledalce. Cijela ponuda Noelle privjesaka od umjetnog krzna dostupna je u BIPA prodavaonicama po cijeni od 69,90 kuna, a inspiraciju potražite u našoj galeriji .

Linker
23. travanj 2024 19:46