Obožavani komad

Među ljetnim trendovima posebno se ističe stilski ziher koji nikada neće izići iz mode

Ponude high street trgovina znatno su bogatije nego prethodnih sezona, no pažnju privlači ono što bi svatko trebao imati u ormaru - bijele haljine.

Ima li boljeg komada za ljeto od laganih bijelih haljina? One su uvijek u modi, mogu se nositi na bezbroj načina, a idealne su za isticanje ljetne preplanulosti te štite od sunca. Bijele haljine ljetni su ziher za svakodnevne obaveze, opuštenu kavu i večernje prigode, a slažu se uz svaki stil.

Kožne papuče ili sandale u zemljanim bojama i torba od rafije doprinijet će boho štihu, a sandale i torbica u žarkim bojama omogućit će vam da se i uz bijelu haljinu držite vodećeg trenda sezone - color blockinga.

Od svakodnevne do večernje kombinacije dijeli vas tek komad nakita i cipele na petu, a u svakom ćete izdanju izgledati besprijekorno te postići efekt ljetne bezbrižnosti. Mnoge su fashionistice pobornice bijelih haljina pa će tijekom ljetnih mjeseci društvene mreže zasigurno preplaviti nezaboravni lookovi kojima su baza upravo bijele haljine. Bile od pamuka, lana, svile ili viskoze, u prozračnim ćemo se haljinama osjećati kao da ne nosimo gotovo ništa, a estetski dojam je zagarantiran.

Čitajte i: Laneni komadi su se vratili: Ovaj će lepršavi trend još dugo ostati u našim ormarima

One prozračne maxi odličan su odabir za odlazak na posao, midi modeli mogu se nositi u svakoj prilici, a kratke ćemo obožavati tijekom ispijanja večernjih koktela, ali i za šetnje gradom.

Iako je ponuda bijelih haljina sve bogatija, u nastavku donosimo nekoliko modela koji se posebno ističu.

image

And Other Stories, 750 kuna

AND OTHER STORIES
image

Mango, 349,90 kuna

MANGO
image

Massimo Dutti, 679 kuna

MASSIMO DUTTI
image

COS, 670 kuna

COS
image

Zara, 549,90 kuna

ZARA
Linker
17. travanj 2024 01:34