Izipizi
Moda u malom prstu

Marijana Batinić i Amal Clooney vole istu boju sezone

I domaća voditeljica Marijana Batinić i libanonska ljepotica, odvjetnica za ljudska prava i supruga Georgea Clooneyja, Amal, žive modu. Kako se bliži ljeto, sve je jasnije da je u modnom svijetu žuta jedna od najpoželjnijih za tople dane i obje su je trendseterice objeručke prigrlile. Nose je - od glave do pete.

Na kraljevskom vjenčanju u Velikoj Britaniji u subotu je među najistaknutijim uzvanicima mladenaca Meghan Markle i princa Harryja bila Amal Clooney. Uz supruga Georgea Clooneya zablistala je u žutoj haljini Stella McCartney, a na glavi je nosila i žuti šeširić. Mnoge je komplimente zasluženo pokupila, baš kao i Marijana Batinić kada se u žutom kombinezonu pojavila na eventu u središtu Zagreba.

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19:  George and Amal Clooney attend the wedding of Prince Harry to Ms Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. Prince Henry Charles Albert David of Wales marries Ms. Meghan Markle in a service at St George's Chapel inside the grounds of Windsor Castle. Among the guests were 2200 members of the public, the royal family and Ms. Markle's Mother Doria Ragland.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Getty Images

I dok je Amal za svečanu priliku nosila još samo clutch torbicu i štiklice u nježno žutoj nijansi, Marijana je otišla korak prema street styleu i odjenula dugu crnu traper jaknu, nabacila malu torbicu na dugačkom lancu boje konjaka te odlične žute sandale otvorenih prstiju kojima je kombinezon širokih nogavica i dužine do iznad gležnja dopustio ravnopravno mjesto.

Na predstavljanju najnovije kolekcije naočala Izipizi došlo je mnogo poznatih lica pa su tu osim Marijane Batinić u veselom raspoloženju viđene i Iva Šarić Leko, Nataša Janjić, Petra Kurtele, Tihana Harapin Zalepugin i Nina Mie Čikeš.

Izipizi
Marijana Batinić
Izipizi
Izipizi
Nina Mia Čikeš

Linker
20. travanj 2024 06:25