Instagram
ALXVNDRA

Limitirana kolekcija traperica s asimetrično odrezanim nogavicama

Francuski brend Vetements osvojio je trendseterice svojim “dekonstruiranim” trapericama s asimetrično odrezanim nogavicama. Za par traperica izrađenih od dvije vrste vintage jeansa trebalo je izdvojiti i više od 1000 dolara pa su vijesti o dizajnerici Alex Kennedy i njezinom brendu ALXVNDRA razveselile brojne obožavateljice tog trenda. 

Ona je lansirala kapsulnu kolekciju traperica koje izgledaju poput onih zbog kojih je Vetements postao popularan, ali su dvostruko jeftinije.

– Moja prijateljica je vlasnica vintage butika u Detroitu pa mi je poklonila mnogo Levi’s traperica od kojih sam ja najprije sašila par “dekonstruiranih” traperica za sebe, a nakon toga odlučila lansirati limitiranu kolekciju – otkrila je Alex Kennedy koja i dalje svaki jeans komad radi sama.

– Svaki par radim sama pa velika proizvodnja nije moguća, ali niti želim to. Limitiranost je ono po čemu su kapsulne kolekcija posebne i želim da one i ostanu ekskluzivne – objasnila je vlasnica brenda, koji je dostupan samo u njenom showroomu u Detroitu te Shop Super Street online trgovini, ali zbog cijene od 375 dolara su većinu vremena rasprodane.

#jeansbyALXVNDRA

A photo posted by @alxvndra on Jul 7, 2016 at 8:05am PDT

#jeansbyALXVNDRA

A photo posted by @alxvndra on Jul 17, 2016 at 8:41am PDT

#jeansbyALXVNDRA

A photo posted by @alxvndra on Jul 17, 2016 at 8:39am PDT

Linker
25. travanj 2024 13:02