Volimo ga i mi!

Ležerne kombinacije ima u malom prstu! Jessica Alba na posao krenula u komadu koji obožavaju sve trendseterice

Iako je na crvenom tepihu uvijek glamurozna, bivša glumica i poduzetnica privatno više njeguje opušteni stil koji joj odlično stoji.

Otkako se povukla iz glume, Jessica Alba posvetila se svom brendu Honest Beauty i izgradila carstvo vrijedno 1,4 milijarde dolara. Na putu do svoje kompanije, Alba je jedno jutro snimljena kako razgovara putem Face Timea, a nama je zapeo za oko njezin ljetni outfit.

Na prvi pogled ni po čemu poseban, ali na drugi itekako nosiv, elegantan i sportski u isto vrijeme. Bijela košulja klasik je koji i Alba voli i cijeni te je često dio njezine svakodnevne garderobe. Ovaj komad je jedan od najsvestranijih jer se samo jednim potezom može pretvoriti iz poslovnog u komad za party.

Čitajte i: Povratak sa stilom: Ministrica Marija Vučković ima formulu za idealan outfit u formalnim prilikama, čak i po vrućinama

image
STOIANOV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Alba je bijelu košulju ovoga puta isfurala na hit komad koji ne možemo zaobići ni ove sezone - satensku suknju midi kroja. Alba je suknju boje karamele izvrsno spojila s Chanel torbom azurno plave boje, napravivši tako oku ugodan kontrast.

Iako ovakve suknje odlično idu uz sandale na petu, Alba je umjesto njih obula vječne "Starke" i zanimljive čarape s detaljima u žutoj i plavoj boji.

Bivša glumica obožava outfite upotpuniti dobrim nakitom, a ovoga je "podigla" baš svime - zlatne naušnice, zlatna ogrlica na karike, narukvice, prstenje i sat nisu odavali dojam načičkanosti, već su bili taman. Tu su bile i neizostavne sunčane naočale u boji sličnoj suknji.

Osim na košulje, satenske suknje nosive su i na crop topove, polo majice ili pak majice od ljetnog pletiva u kojemu vam neće biti vruće jer su obično rupičaste. Također, sa midi satenskim suknjama slažu se i bluze s volanima, kao i majice s raznim ljetnim natpisima.

Čitajte i: Vječni klasik ležernog stila ne pita za godine: Kombinacija u kojoj Victoria Beckham i Hailey Bibeber izgledaju kao sestre

Pregledali smo ponudu u popularnim trgovinama i našli nekoliko odličnih komada.

image
Satenska suknja s uzorkom, H&M,
H&M
image
Satenska suknja LeGer, About You, 297 kuna.
ABOUT YOU
image
Midi suknja od svile, H&M, 742,50 kuna
H&M
image
Satenska suknja Line of Oslo, About You, 619 kuna.
ABOUT YOU
image
Nabrana satenska suknja, Mango, 239 kuna.
MANGO
image
Satenska suknja s čvorom, Zara, 119,90 kuna
ZARA
image
Satenska suknja Second Female, About You, 599 kuna.
ABOUT YOU
Linker
19. travanj 2024 19:09