Modni vodič

Lagani kaput praktičan je komad koji voli i Lejla Filipović: Pronašli smo nekoliko odličnih modela

Kako su klasični kaputi pretopli za ovo doba, a lagana jaknica ne grije dovoljno, proljetni kaputi su idealni za prijelazno doba. Osim toga, jedna naša poznata dama odlično ih kombinira.

Proljeće je ove godine varljivije nego prijašnjih godina - snijeg u travnju, jedan dan niske, a drugi dan visoke temperature. Zbog takvih oscilacija vrlo nam je teško izabrati što odjednuti svakoga dana jer moramo paziti da nam ne bude hladno, ali ni vruće.

Za takve čudne vremenske prilike idealni su lagani kaputi koje možemo ležerno prebaciti preko ruke ili se njime zaogrnuti kada počne padati kiša.

Čitajte i: Stilski asevi: Nadogradite ležeran izgled fora odjećom i detaljima nadahnutima tenisom

Bez takvog kaputa ne može ni Lejla Filipović, bivša misica i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, a njime se pohvalila na svom Instagram profilu.

"U bojama jeseni... čekajući pravo proljeće", napisala je Lejla koja je ovim veselim outfitom proslavila izlazak iz samoizolacije u kojoj je provela protekle dane. Proljetni kaput kariranog uzorka nosio je cijeli outfit, a potpisuje ga hrvatski brend Mommy's garden.

Čitajte i: Šarmantni prsluci su novi-stari trend sezone: Donosimo pet sjajnih načina kako ih uklopiti u proljetne lookove

Lejla je mislila na sve pa boje na kaputu uskladila s bojama ostalih komada - za dašak romantike odjenula je crvenu vesticu s gumbima u obliku srca, bazni komad bile su sive traperice, a kao točku na i obukla je crvene gležnjače u špic.

Jednostavan, a efektan outfit savršen je za mnoge prilike, a ako vam u ormaru nedostaje baš ovakav kaput, potražili smo kakvi se modeli nude u popularnim trgovinama.

image
Kaput od mješavine lana i liocelnih vlakana, Massimo Dutti, 1199 kuna.
MASSIMO DUTTI
image
Predimenzionirani karirani kaput, Zara, 799,90 kuna.
ZARA
image
Kaput na preklop, Zara, 599,90 kuna.
ZARA
image
Karirani kaput, s.Oliver, 614,92 kune.
S.OLIVER
image
Kaput s urezanim reverima, Reserved, 449,90 kuna.
RESERVED
image
Kaput s dvostrukim kopčanjem, Reserved, 449,90 kuna.
RESERVED
image
Kaput s jednim gumbom, H&M, 374,92 kune.
H&M
image
Kaput od imitacije brušene kože, H&M, 449,92 kune.
H&M
Linker
23. travanj 2024 20:18