Trebaju vam u ormaru

Kukičani topovi spas su po ljetnim vrućinama: Znamo tri odlična načina kako ih nositi

Kukičane majice i topove već nekoliko sezona obožavamo nositi, pogotovo ljeti, jer su prozračni, jednostavni, a opet elegantni. Osim za kavu u gradu i šetnju po plaži, mogu odlično upotpuniti i večernju, elegantniju kombinaciju.

Na ljetnim vrućinama najradije bismo hodali samo u badiću, no on je nažalost primjeren samo za plažu pa spas pronalazimo u majicama i crop topovima od laganih materijala. Među njima posebno se ističu kukičani, rupičasti komadi koji već nekoliko sezona dominiraju modnom scenom. Iako možda na sam spomen komada od pletiva pomislite na zimu, u njima vam neće biti vruće jer su prozračni i ujedno daju svakom stajlingu taj primamljiv, boho štih.

Definitivno nisu rezervirani samo za plažu, već i za formalnije prilike, ako ih se, naravno, primjereno kombinira. Bijeli kukičani topovi predivno naglašavaju preplanulu put pa su stoga idealni za ljeto. Napravili smo kratak vodič kako ih nositi, a na kraju vas čeka galerija s ponudom iz online shopova.

S lijepim grudnjakom ili bralettom

Neki kukičani topovi mogu se nositi bez ičega, no oni rjeđeg tkanja zahtijevaju grudnjak bez naramenica ili zanimljiv bralette. Ispod bijelih kukičanih topova nosite grudnjake boje mesa ili bijele kako bi top još više došao do izražaja. Ako ste raspoloženi za eksperimente, odjenite neki grudnjak u ludoj boji poput električno plave, ljubičaste ili narančaste, koja je ove godine posebno popularna.

S traperom

Kukičani top i kratke hlače od trapera kombinacija su koja uvijek pali i odlična je za ljetne đirove po plaži ili gradu. Boho štihu doprinijet će šešir od prirodnih vlakana ili neka zanimljiva pletena torba.

S uzorcima

Iako ovakvi odjevni predmeti govore za sebe i ne treba im dodatno ukrašavanje, svejedno će se dobro spariti sa zanimljivim uzorcima poput točkica, prugica, tie-dyea. Bijeli top s dužim rukavima, prugasta suknja veselih boja i ravne sandale - stajling stvoren za svaku priliku!

Linker
24. travanj 2024 22:21