Instagram/@avecnewyork
osvojit će i vas

Klasika je opet in: Zaboravljeni nakit vraća se u velikom stilu

Biseri i perlice nisu bili visoko na listi popularnih i trendi modnih dodataka, barem ne do sada kada su opet u prvom planu i izgledaju jako dobro!

Nismo mogli ne primijetiti povratak bisera i perlica, ne samo u street style kombinacijama već i u ponudi trgovina koje ih ponosno ističu kao glavni trend kada je u pitanju nakit koji će se nositi u novoj sezoni. Perlice su se vratile prošle godine, no krasile su torbice koje su preko noći zavladale ormarima modnih trendseterica.

Sada su prigrlile i nakit, osobito naušnice koje posebno zrače ljetnom atmosferom pa vjerujemo da će ovoga ljeta upravo one biti najpoželjniji ukras koji zrači nostalgijom. Uz naušnice, tu su i ogrlice - tanki lančići na krajevima nose školjke u kojima se nalaze biseri i prljavo bijele perle koje lako zamišljamo uz lepršave haljine ili upečatljive bluze puf rukava i uzoraka kao što su šarmantne točkice.

Ono što nam se osobito sviđa je cijena - za ove modne dodatke ne morate izdvojiti pola plaće, dovoljno je zaviriti u ponudu lanaca visoke mode koji odlične komade nude po prihvatljivim cijenama. Ako vam je potrebno još razloga zbog kojih ćete zavoljeti staromodne perle, koje danas uz staromodni štih nose i moderan prizvuk, fotografije s Instagrama će biti dovoljna inspiracija i motiv za uvrstiti jedne u svoju kolekciju nakita.

Linker
19. travanj 2024 20:26