Stvarno ima stila

Katie Holmes u samo jednom danu pokazala kako nositi hit komad na dva načina

Glumica je uhvaćena kako šeta New Yorkom u ležernoj dnevnoj kombinaciji, a kasnije je oduševila elegantnom preobrazbom s istim detaljima.

Glumica Katie Holmes u samo je jednom danu uspjela iznositi dva fantastična outfita, a obje varijante su uključivale njezin omiljeni modni odabir, odijelo. Naime, prije nego što se pojavila na otvorenju važnoga eventa na kojemu je iskusila simulacijski let nad New Yorkom, Katie je pokazala da drži i do svakodnevnog looka. Glumica je uhvaćena u šetnji New Yorkom odjevena u crno-bijelo karirano odijelo dječačkog stila brenda Everlane koje joj odlično stoji.

image
SOPHIE FRITZ/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Ispod kariranog sakoa nosila je jednostavnu crnu majicu, a sve je začinila zlatnim nakitom s detaljem kristala. Iako je odijelom postigla efekt elegancije, na nogama je imala šlape koje podsjećaju na mokasinke, pa je tako čitava kombinacija djelovala ležerno i opušteno.

image
SOPHIE FRITZ/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

A samo nekoliko sati kasnije, Katie se pojavila na glasovitom događaju na kojem je također nosila odijelo, ovoga puta u bijeloj boji.

Svojim je stylingom zadivila javnost: ženstveni kroj odlično joj je pristajalo, a outfit je upotpunila ružičastim cipelama na petu i crvenim ružem kojim je postigla glamurozan look.

image
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čini se kako Katie obožava svoju zlatnu ogrlicu s kristalnim privjeskom, s obzirom na to da ju je odabrala za dnevnu, ali i za večernju varijantu.

Čitajte i: Blake senzacionalnu haljinu sparila s cool komadom koji mnogi imaju u ormaru

image
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica je u samo jednom danu pokazala kako nositi odijelo u ležernoj, ali i večernjoj varijanti, a čini se kako će upravo ovakvi komadi biti glavni proljetni trend.

Linker
19. travanj 2024 21:34