odvažna s dolaskom jeseni

Kate Middleton voli kršiti modna pravila: Iz fantastične zlatne haljine s premijere Bonda uskočila u sjajan bezvremenski komad

Ako ste mislili da su jarke boje rezervirane samo za vašu proljetnu i ljetnu garderobu, Kate je dokaz da ste pogriješili.

Nakon što je doslovno zabljesnula poput disko kugle odjenuvši se kao Bond djevojka na premijeri filma No Time to Die, odličan stilski tjedan za sKate Middleton nastavlja. Iako smo zakoračili u jesen, Vojvotkinja od Cambridgea još uvijek je u proljetnim tonovima.

Za obilazak Magee kampusa u Sjevernoj Irskoj gdje se sastala s mladim studentima odjenula je jarko ljubičasto elegantno odijelo i jasno poslala poruku kako modna pravila o zemljanim tonovima u jesen katkad treba i prekršiti.

Middleton je dokazala da ljetna boja može izgledati sezonski prikladna i u jesen, posebno ako je uparena s crnom dolčevitom, crnim remenom i tamnoplavim salonkama s blok petom od antilopa.

image
Ljubičasto odijelo je kao stvoreno za nju.
CHRIS JACKSON/POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kateino odijelo slim kroja s velikim reverima dizajnirala je Emilia Wickstead, jedna od njezinih omiljenih i najtraženijih dizajnerica. Purpurna boja je povezana s kraljevskom obitelji i podsjeća na neke od najboljih odijela kraljice Elizabete tijekom godina.

‘Wow, koja linija nakon troje djece‘: Kate Middleton zapanjila ležernim izdanjem u kojem je rijetko vidimo

image
CHRIS JACKSON/POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pokazala neustrašivu stranu

Tijekom posjeta u kojem je bila sa suprugom princom Williamom, Kate se odvažila na hrabar potez. U ruke je primila divovskog pauka koji se slučajno zove kao i njezina kći. William je bio znatno manje oduševljen što se vidi iz njegovog izraza lica – pomalo gadljivog i iznenađenog pogleda.

image
Kate se odvažila držati tarantulu.
CHRIS JACKSON/POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kate se svesrdno nacerila držeći dlakavog pauka na slici Kensingtonske palače objavljenoj na društvenim mrežama s natpisom: "Iznenađujuće gostovanje tarantule Charlotte." U pozadini slike vidi se William koji se drži na distanci, što sugerira da je bio manje entuzijastičan od svoje žene zbog približavanja jezivoj životinji. Međutim, usudio se držati zmiju.

Kate Middleton odlično nosi hlače koje produljuju noge i vizualno skidaju kilograme

Linker
18. travanj 2024 08:19