Profimedia, TEMP Rex Features
JOŠ JEDAN ŽIVOTINJSKI UZORAK

Kate Middleton prati trendove u stopu: Nosi detalj za kojim će biti prava pomama

Monokromatski look vojvotkinje od Cambridgea u potpunoj je suprotnosti s upečatljivim ljubičastim i ružičastim komadima kakve je birala u posljednje vrijeme, ali uz haljinu koja je bila poprilično jednostavna, nosila je detalj za kojim su najavili pravu pomamu.

Svaki modni odabir vojvotkinje Catherine (37) je pomno analiziran pa neprimijećeno nije prošla niti u potpuno tamnozelenom outfitu koji je odabrala za posjet londonskoj humanitarnoj udruzi Family Action. Minimalistička midi haljina luksuznog brenda Beulah sitnim gumbićima duž suknje postaje malo intrigantnija, ali svijetla točka svega je remen s imitacijom krokodilske kože s kojim je naglasila svoj uzak struk. Nakon što smo se nagledali raznih životinjskih uzoraka - od leoparda pa sve do zmije - čini se kako će ove godine hit biti modni dodaci s efektom krokodilske kože, a uz torbice i cipele, remeni će biti glavni u predvođenju tog trenda.

The Duchess of Cambridge visits Family Action's Lewisham base which provides a range of valuable community support for children and families in South London, to launch a new national support line., Image: 409331331, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Catherine je tako još jednom, uz pomoć svojih stilista, pokazala da pomno prati trendove pa čak i kad se mora pridržavati kraljevskih modnih pravila i birati poprilično jednostavne haljine i kostime. Ipak, sa svojom današnjom kombinacijom je vojvotkinja od Cambridgea poslala i političku poruku jer je haljina, za koju treba izdvojiti oko 4500 kuna, iz kolekcije londonskog brenda koji pomaže žrtvama trgovine seksualnim robljem u Indiji.

Catherine Duchess of Cambridge
Catherine Duchess of Cambridge visits Family Action, Lewisham, London, UK - 22 Jan 2019, Image: 409318920, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Ovo nije prvi put da je odabrala taj brend poznat po sofisticiranim komadima, a često kreacije prilagode za njezine potrebe, odnosno naprave male izmjene na modelima koji su inače dostupni.

Linker
15. travanj 2024 06:01