Getty Images for New York Fashio
ŠARENA STRANA ULICE

Kad vam dosade crne i smeđe: Pronašli smo devet odličnih gležnjača u boji

Možda nisu praktične kao crne ili smeđe, ali gležnjače u boji pomažu u stilskim situacijama kada se bez mnogo truda želi postići dojam za pamćenje.

Svima je najlakše igrati na sigurno pa nam zbog toga ormare pune crni i smeđi komadi obuće, ali sunačni dani zaslužuju stilsku igru u kojoj glavnu riječ vode gležnjače u boji. Pri tome ne morate muku mučiti sa spajanjem različitih nijansi jer se takvi modeli najbolje slažu s jednostavnim odjevnim predmetima kao što su traperice i top ili košulja, dok će oni odvažniji hrabro kombinirati proljetne suknje i haljine s gležnjačama u kontrastnoj nijansi.

PARIS, FRANCE - JANUARY 23: A model walks the runway during the Jean-Paul Gaultier Haute Couture Spring Summer 2019 fashion show as part of Paris Fashion Week on January 23, 2019 in Paris, France. (Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images)
Gamma-Rapho via Getty Images
Jean-Paul Gaultier

Stajling savjet s kojim ne možete pogriješiti je: neka cipele budu kontrapunkt odjeći jer model u boji osobito dolazi do izražaja kad ga se kombinira s trapericama i pamučnom majicom.

Pripremila Iva Gradišer

Linker
20. travanj 2024 13:07