PERLERAJ

Jednostavna kolekcija nakita koja će upotpuniti svaki styling

Nova Perleraj kolekcija, uz već poznate invisible lančiće, donosi brojne novitete – lančiće od srebra s pozlatom i s rosegold pozlatom. Nakit kreiran posebno za ljeto u novoj kampanji brenda predstavila je manekenka Ivana Ergić, čija prirodnost i energija zrače iz fotografija koje je snimila Rajna Raguž.

Ljetna kolekcija dizajnerice Katarine Radnić jednostavna je i prozračna, a novi modeli odlično nadopunjavaju svaki ljetni styling. Novost su i privjesci u obliku zvjezdica i školjki, a kamenčići umjesto na flaksu vise na lančiću. Narukvice i lančići rađeni su od poludragih kamenčića u ljetnim bojama poput tirkizne, ljubičaste, tamno plave, ciklame, bijele, žute i narančaste, a njih prate narukvice od špaga u istim bojama s ukrasima Seashell, Starfish i Waves, napravljenim od srebra s pozlatom i rosegold-om.

– Naglasak ove ljetne kolekcije je na novim materijalima, posebno na srebru s pozlatom i na rosegold-u, kojeg na našem tržištu ima iznimno malo. Ona je i uvod u nadolazeće kolekcije u kojima će upravo ovi materijali biti najviše zastupljeni izjavila je Katarina Radnić, dizajnerica brenda Perleraj.

Foto: Rajna Raguž
Foto: Rajna Raguž

U kampanji je naglasak na opuštenoj atmosferi u predivnoj prirodi skrivenih parkova između Ilice i Gornjeg grada gdje se nalazi prekrasan napušteni vodoskok. Upravo takva atmosfera idealno opisuje Katarinin #nevertakeoffs koji se odnosi na to da je nakit tako lagan, jednostavan i svakodnevan da ga se ni ne osjeti pa ga stoga žena ni nema potrebu skidati.

Foto: Rajna Raguž
Foto: Rajna Raguž
Foto: Rajna Raguž
Foto: Rajna Raguž
Foto: Rajna Raguž
Foto: Rajna Raguž
Linker
16. travanj 2024 16:14