Must-have komad

Jednostavna, a tako raznovrsna: Zašto je pletena vesta najbolja prijateljica dobrog jesenskog stila

Ako ove sezone namjeravate kupiti samo jedan odjevni komad, predlažemo vam da uložite u fantastičnu vestu, a mi ćemo vam pokazati kako taj klasičan komad nose žene sa stilom diljem svijeta.

Trendovi dolaze i odlaze, ali topla vesta je vječna. Poput male crne haljine, vesta je komad koji nikad ne izlazi iz mode, a koji već desetljećima s istom strašću nose trendi žene koje znaju da je taj slavni komad sve samo ne jednoličan.

Naizgled obična vesta (ili džemper, ako vam je draže), ne garantira samo toplinu i udobnost, već i izvanredan stil jer se može nositi iznova i iznova, u bezbroj kombinacija.

image
Hailey Bieber, modna ikona gen-Z generacije vestu uvlači u traperice hit trapez kroja
FOTOGRAFIJE: GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Džemperom po svijetu

Mlađe celebrity djevojke, kao što su Selena Gomez i Hailey Bieber, veste nose uz ponovno moderne traperice širokih i zvonolikih nogavica te udobne gležnjače s petom, kako bi prizvale sjetan duh dalekih sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

image
Selena Gomez zna - uz široke hlače, najbolje pristaje kratka vesta bogatog volumena
FOTOGRAFIJE: JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID, PROFIMEDIA

Skandinavske influencerice, čiji stil posljednjih godina žele kopirati baš svi, pulovere nose na lagane, maxi suknje, a kardigane preko lepršavih suknji, uz tenisice ili vojničke gležnjače u grunge stilu. Pulover znaju obogatiti ogrlicom ili preko njega prebaciti oversized blejzer, kao pravu modnu poslasticu. Vrijedi samo jedno pravilo - jedan dio veste mora biti zataknut u hlače ili suknju.

image
Kontrasti se vole - uz pletenu vestu, fina maksi suknja pun je pogodak
FOTOGRAFIJE: A. ASTES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA A. ASTES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Trendseterice s ulica Pariza imaju nešto profinjeniji pristup pa džempere nose uz suknje od kože, pencil kroja do koljena, tamne traperice ili kožnate hlače. Odvažne biraju koketan pristup pa uz hlače, vesti na kopčanje spuštaju ramena, a oko struka stežu zgodan remen, kako bi istaknule struk.

image
Romee Strijd na ulicama Pariza
MC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

London voli otkačene kombinacije te prisjećanje na uniforme iz školskih klupa. Victoria Beckham odlična je stilska inspiracija u bijeloj košulji preko koje nosi džemper zanimljiva uzorka.

image
Victoria Beckham vestu nosi na bijelu košulju i suknju od tweeda
FOTOGRAFIJE: BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Slavne dame u Los Angelesu vole klasičan, ali opušten look pa veste koje ističu figuru nose uz uske traperice ili biraju dugački kardigan koji izgleda fantastično u spoju s uskom pamučnom haljinom i dobrim štiklama.

image
Cindy Crawford zna kako isfurati vestu na kulerski način
FOTOGRAFIJE: DARA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ako birate jedan novi komad ove sezone, savjetujemo da se počastite toplom vestom, ali u stilu koji vam najbolje odgovara - netko će najbolje iskoristiti dugački kardigan i nositi ga poput kaputa, netko se odlučiti za basic mekani model u sivoj ili bijeloj boji, a netko odvažiti na vedru nijansu ili otkačeni model s resicama ili poderotinama.

image
Jesen ne mora biti siva - poigrate li se bojama
PRESS

Sve te odlične komade, i to vrhunske izrade, pronaći ćete u novoj ponudi legendarnog brenda Replay u svim Replay storeovima, a iz udobnosti svoje fotelje svoju "hit vestu jeseni" možete naručiti sa stranica web shopa Reverto.hr.

Čupavi džemper brenda Replay, Reverto, 1.690 kuna

image
Replay vesta
FOTOGRAFIJE: PRESS FOTO

Bijela dolčevita brenda Replay, Reverto, 1.010 kuna

image
Replay vesta
FOTOGRAFIJE: PRESS FOTO

Nude vesta s poderotinama brenda Replay, Reverto, 1.100 kuna

image
Replay vesta
FOTOGRAFIJE: PRESS FOTO

Debeli, rebrasti džemper brenda Replay, Reverto, 760 kuna

image
Replay vesta
FOTOGRAFIJE: PRESS FOTO

Dolčevita s resicama na rukavima i leđima brenda Replay, Reverto, 1.180 kuna

image
Replay vesta
FOTOGRAFIJE: PRESS FOTO

Mekana siva vesta brenda Replay, Reverto, 1.100 kuna

image
Replay vesta
FOTOGRAFIJE: PRESS FOTO
Linker
17. travanj 2024 07:49