Profimedia, TEMP Rex Features
odvažite se

Jedna boja od glave do pete? Ovog proljeća kažemo 'da'

Modne kombinacije u jednom tonu postale su pravi hit koji je posebno oduševio modne minimalistice, a u to smo se uvjerili i na tjednima mode koji su iza nas, kako na modnim pistama tako i u street style kombinacijama.

Monokromatske kombinacije ne vežu se samo za crnu i bijelu boju - ove sezone one dolaze u prvom redu u neutralnim bež bojama, no za one koje vole nešto upečatljivije outfite tu su sve raskoši jarkih i pastelnih boja. Pročišćen, uredan i efektan stajling postiže se kombiniranjem istih boja pa ne iznenađuje što je ovakav stil trenutno najpoželjniji. S obzirom na to da će sam po sebi privući pažnju, prilikom spremanja ne morate potrošiti puno vremena na make-up i frizuru.

Bež nijanse koje ostavljaju dojam elegancije i profinjenosti te laskaju svakoj figuri čineći je vitkijom prevladavaju u 2019. godini, a uz ove pješčane boje još su neke nijanse modni favoriti. Dok je jesenas u prvom planu bila senf žuta, ove godine volimo pastelno ili limun žutu koju slijede ružičasta s crvenom, ljubičaste i zelene boje. Prije nego što se odlučite na jednu boju od glave do pete, uvjerite se da je to prava nijansa za vas - nekome će jarke nijanse stajati odlično, dok drugome neće toliko laskati. Ako je u početku ovo preodvažan modni iskorak za vas, krenite postepeno i odaberite pastelne nježne nijanse popu breskvaste ili pak sive te bež tonove koji se ne ističu poput onih jarkih.

Odijela vode trend jednobojnog odijevanja, kao i kostimi te je to najjednostavniji način za nošenje komada u istoj boji. Trendseterice ovakav stajling nerijetko 'razbiju' modnim dodacima u crnoj ili bijeloj boji, ili pak s cipelama ili torbicom životinjskog printa od kojeg je onaj zmijski najpopularniji na cipelama, a uzorak aligatorske kože na torbicama.

Street Style
Street Style, Paris Fashion Week, France - 05 Mar 2019, Image: 417691087, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Linker
25. travanj 2024 09:30