Jadranka Sloković na špici sa psom Rubyjem
 Maja Jurović
sa stilom

Jadranka Sloković u samo nekoliko dana isfurala dvije odlične kombinacije

Bez obzira na to radi li se o dnevnom ili večernjem looku, jedna od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica modno ne griješi.

Najdraži su joj poslovni klasici - crne hlače i bijela košulja, ali Jadranka Sloković povremeno se u svojim dnevnim kombinacijama poigra s bojama. Ovog puta je crno-bijelu igru "začinila" maramom koju krase resice i cvjetni uzorak, ali svima je poglede privlačio kaput boje smaragda. Baršunasti kaput zrači luksuzom zahvaljujući materijalu, a s obzirom na to da je već par sezona neizostavan u garderobama, nije nimalo čudno što i zagrebačka odvjetnica ima baršunastog asa u ormaru.

Spica / Zagreb 10.11.2018. / foto: Maja Jurovic / Jadranka Slokovic i pas Ruby i Cedo Prodanovic
Maja Jurović
Jadranka Sloković na špici sa psom Rubyjem

I dok je za dnevnu kombinaciju zagrebačkom špicom prošetala u crnim kožnatim gležnjačama, za predstavljanje nove kolekcije nakita dizajnera Nenada Sovilja odabrala je klasične crne salonke koje je uparila s klasičnim crnim odijelom čiji je sako odigrao ključnu ulogu svojim sjajnim ovratnikom i asimetričnim krojem. Za večernji izlazak odabrala je upečatljive velike naušnice, dok je svoju omiljenu torbu Loewe zamijenila elegantnijom bucket torbicom.

John Pavlish

Linker
13. travanj 2024 21:43