Instagram
neodoljive

Izvezena bijela bluza proljetni je komad koji treba svakom ormaru: Pronašli smo 20 modela

Bijela košulja ili bluza već je godinama klasik svake ženske garderobe, no kada je upotpunjena romantičnim rupicama i čipkom koje joj dodaju etno i vintage stil, tada modna klasika dobiva novo lice koje se savršeno uklapa u proljetni ormar.

Modeli bijelih rupičastih bluza postaju tako jedan od najpoželjnijih komada u ormaru i vjesnici tople proljetne i ljetne sezone koji će upotpuniti svakodnevni stil i obojati ga dozom ženstvenosti i romantičnog looka.

Ovakve košulje nisu nikakva novost, no svake sezone mode kuće nas počaste modelima u novom ruhu kojima je teško odoljeti. Spoj modernog i retro stila odlično izgleda u kombinaciji s omiljenim trapericama, no i s poslovnim hlačama te je investicija koja će se isplatiti ne samo za jednu sezonu, već za nekoliko godina. Lako ih je nositi i uz traper suknju ili kratke hlačice i trendi modele hlača širokih nogavica.

Što se više bližimo ljetnoj sezoni, tako ovakvi modeli bluza sve više prevladavaju ponudom trgovina, samim tim i gradskim ulicama, a čest će gost biti i u ljetnim kombinacijama na moru - uz slamnate šešire i cekere čine kombinaciju inspiriranu stilom Brigite Bardot ili Jane Birkin koje su slične kombinacije nosile u 70-im godinama prošlog stoljeća.

Omiljene traperice, bilo da je riječ o skinny ili trapez modelu, pletena torba od prirodnog materijala uz espadrile ili sandale će biti najbolji spoj uz model bijele bluze, a sve upotpunite decentnim zlatnim nakitom ili pak upečatljivim naušnicama.

Modeli rađeni od laganih i fluidnih materijala ili oni od čvrstog pamuka, ukrašeni kombinacijom vezene čipke, volana i rupica u obliku cvijeća su dostupni u trgovinama i bit će statement komad u kojem ćete uživati.

Linker
20. travanj 2024 05:43