vratila se u london

Izabel oduševila torbicom koja je zaludjela svijet! Moderna mama nosi samo najnužnije

Nakon što je posljednjih mjeseci boravila u Zagrebu, gdje je na svijet donijela svoje prvo dijete - sina Ivana, Izabel Kovačić vratila se u London i odmah modne sladokusce oduševila fotografijom nepogrešivog modnog izdanja.

Izabel Kovačić vratila se u London nakon što je u Zagrebu posljednjih mjeseci dočekala kraj trudnoće i rođenje svog sina Ivana. Mlada mama oporavila se od poroda te se vratila u Veliku Britaniju, gdje obitelj Kovačić živi zbog Mateove karijere. Po dolasku u London, Izabel je objavila fotografiju u atraktivnoj modnoj kombinaciji, na kojoj se najviše isticala minijaturna torba brenda Jacquemus.

Minimalizam je in

"Kad misliš da ti ništa ne stane u minijaturnu torbicu", napisala je ispod fotografije na kojoj pozira u baloneru, glomaznim čizmama i torbici u koju jedva išta stane. Trendseterice nisu propustile izraziti divljenje Izabelinom kombinacijom, a pogotovo odabirom čizama i torbice - koji su hit sezone.

Torbice francuskog dizajnera postale svjetski hit nakon što su ih prošetale svjetske zvijezde

Jacquemus torbice postale su svjetski hit. Cijena im se kreće od 1800 do 3500 kuna, a osim Izabel, nose ih i Jelena Rozga, Sonja Kovač te Borna Kotromanić. Osmislio ih je mladi francuski dizajner Simon Porte Jacquemus, koji svijet mode oduševljava duhovitim modnim dodacima kao što su minijaturne torbe i maksi šeširi. Sa svega 30 godina, Simon je postigao status dizajnera za čijim radom ludi modni svijet pa ne čudi što se svaka njegova nova kolekcija željno iščekuje.

Čitajte i:

Jacquemus zna kako privući pažnju: Moderni kralj torbica izbacio novu hit kolekciju

Je li ovo nova hit torbica za kojom će poludjeti trendseterice?

Linker
18. travanj 2024 03:24