VRUĆI TREND

Izabel Kovačić opet nosi jedan od najpoželjnijih komada među svjetskim trendsetericama

Riječ je o komadu nakita iz kolekcije danskog brenda 79Hours kojeg su pokrenule sestre iz Kopenhagena Josefine i Linette Haaning Jensen. Dizajn ovih dviju djevojaka već je prozvan vječnom klasikom, a dobra je vijest da je riječ o relativno pristupačnom nakitu - što ne vrijedi i za ogrlicu u vlasništvu atraktivne supruge našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića

Ako je suditi po dosadašnjoj praksi prema kojoj sve što Izabel Kovačić stavi na sebe postane trend među Hrvaticama, sestre Haaning Jensen mogle bi dobiti vrlo unosno novo tržište za njihov nakit.

Mama sedmomjesečnog Ivana, koja ima i vlastiti brend za klince Lunilou, atraktivnu ogrlicu u boji zlata iskombinirala je s običnom bijelom T-shirt, a preporuka je to i vlasnica 79 Hours.

Čitajte i: Hit natikače padaju u zaborav? Nose se nove ‘ružne‘ natikače, Izabel Kovačić zbog njih se našla na meti

Obje sestre poznate su po pročišćenom stilu pa tako i njihove ogrlice, narukvice i naušnice, koje su osobito popularne među svjetskim blogericama i influencericama, dolaze u tek dvije boje – zlatnoj i srebrnoj. Kompletan nakit izrađen je od mesinga, a s obzirom da je u oba slučaja obložen 14 karatnim zlatom, odnosno srebrom, i nije skup. Naime, cijene se u prosjeku kreću oko 50-tak eura, a najekskluzivniji komad je Izabelina ogrlica za koju je izdvojila nešto više od 300 eura.

Čitajte i: Sportski šik u Švicarskoj: Izabel Kovačić zablistala u ležernom izdanju i pohvalila se uspjehom

Svoj novi ukras za vrat Izabel je prošetala ulicama Londona gdje ona i Mateo žive otkako zagrebački nogometaš od 2019. igra za klub Chelsea.

Iako je trudnoću čuvala u strogoj tajnosti gotovo do samoga kraja, otkako je rodila malenoga, mlada mama se malo opustila pa s vremena na vrijeme na svom Instagramu podijeli i neki privatni trenutak. Tako je prije tri dana stavila fotografiju na kojoj u naručju drži Ivana, a uz nju je napisala da je biti mama najljepša stvar koja se može dogoditi nekoj ženi.

Linker
19. travanj 2024 05:07