Getty Images for Marc Cain
Dominiraju i ove sezone

Investicija koja se isplati: Izdvojili smo najbolje sakoe iz novih kolekcija

Dobar model sakoa dio je svake potpune garderobe. Jedan je to od ključnih modnih komada koji možemo nositi u svim prilikama, a prilagođava se svakom stilu. Istražili smo kakvi nas modeli očekuju u sezoni pred nama i jedno je sigurno - izbora ne nedostaje.

Jedan od najvećih modnih povrataka u prošloj godini su bili sakoi i odijela. U novoj godini očekuje nas isto jer se 'power suit' trend zadržava na sceni, u malo osvježenom i niti malo dosadnom obliku.

Klasični modeli crnih i bež sakoa uvijek su dobar izbor za poslovne kombinacije, no odavno nisu rezervirani samo za njih. Čest su odabir u street style kombinacijama modnih trendseterica koje ga nose čak i uz biciklističke hlačice. Za nešto drugačiji look u struku možete zavezati omiljeni remen koji će naglasiti figuru.

Brendovi su u novim kolekcijama predstavili modele blejzera i sakoa, a ovogodišnje favorite karakteriziraju jarke boje koje se suptilno provlače u sam vrh modnih trendova koje ćemo viđati i nositi ovog proljeća. Zelena, ružičasta, crvena i žuta boje su koje dominiraju, a uz njih se nalaze i nezaobilazni uzorci. Životinjski print preselio se i na sakoe pa će takve modele odabrati one odvažnije.

Blejzeri koje krasi karirani uzorak uvijek su 'in' i takvi modeli stalna su postava novih kolekcija. Uz njih, za elegantniji izgled možete odabrati modele rađene od tvida, a dok su temperature još uvijek niske savršeno odgovaraju topliji modeli rađeni od samta koji se također vratio iz mode prošlosti.

Dobar model sakoa koji će vam biti vjeran nekoliko godina uvijek je dobra investicija. Inspirirajte se outfitima s Instagrama, a u galeriji pronađite nove modele koje bismo voljeli uvrstiti u svoj ormar.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Deets @sincerelyjules

Objavu dijeli BCN Street Style (@street_style_corner)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Blazer for fall & winter #streetstyle

Objavu dijeli Diego (@collagevintage2)

Linker
16. travanj 2024 06:25