Instagram
odobrila victoria beckham

Hlače koje volimo dolaze s modernim pomakom koji će laskati svakoj figuri

Za dobar poslovni look pravi par hlača je neizostavan komad. Uz uvijek obožavane klasične modele, oni moderni sa zanimljivim pomakom uvijek su dobrodošli kao novi modeli u ormaru.

Jedan detalj na hlačama može napraviti veliku razliku i pretvoriti ih u sasvim drugačiji odjevni predmet. Za tim se vodila dizajnerica Victoria Beckham koja je još u rujnu prošle godine na Tjednu mode u Londonu predstavila kao dio svoje nove kolekcije model hlača cigareta kroja čija nogavica ima raspor po sredini. Poslovne hlače tako dobivaju onaj flare, odnosno zvonoliki oblik i izgledaju iznenađujuće dobro. Ono što nam se osobito sviđa je to što će laskati figuri i učiniti noge dužima i vitkima.

, London, England - 20180916 Victoria Beckham seen leaving her fashion show and heading to her Dover Street store during London Fashion Week.

-PICTURED: Victoria Beckham
-, Image: 386990327, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Victoria Beckham zna što je dobra reklama - u hlačama iz svoje kolekcije često je možemo vidjeti

London, England - 20180916 - 
Victoria Beckham Runway as Part of 2018 London Fashion Week, NYFW


-PICTURED: Model
-, Image: 386994022, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Victoria Beckham, Tjedan mode u Londonu 2018. godina

Bliže nam topli dani, ali još nismo spremni pokazati puno kože, a ove hlače pokazuju taman onoliko koliko treba te će usput pokazati i nove sandale ili cipele. Kako ih nositi? Odlične za poslovni chic, slažu se s košuljama i sakoima ili s običnom majicom kratkih rukava te zrače 'Victoria Beckham stilom' koji sada možemo nositi svakodnevno. Za vizualno još duži dojam nogu, odaberite visoke potpetice ili modele cipela s block petom koji su uvijek udobnija alternativa prilikom obavljanja cjelodnevnih obveza. Nakon luksuznih brendova, ovi modeli našli su svoje mjesto i u kolekciji high street brendova po puno povoljnijim cijenama. Dostupne su one koje sežu do poda, kao i one rezane iznad gležnja. Chino modeli ili zvonolike nogavice, nekoliko odličnih modela pronašli smo u aktualnoj ponudi trgovina.

Linker
18. travanj 2024 11:49