Instagram
tri lica 'it' modela

Hit haljina iz Zare nalazi se na shopping listi svake trendseterice

U moru različitih krojeva, uzorka i boja, neki modeli se istaknu i postanu želja brojnih zaljubljenica u modu koje su u vječnoj potrazi za novim komadima.

Španjolska high street kuća Zara često 'ubode' i pogodi želje svojih klijentica nakon što predstavi novitete za nadolazeću sezonu. Kada su u pitanju haljine, izbor je zaista velik, no svake godine barem jedan viđamo gotovo na svakoj ljubiteljici mode.

Ove sezone zavodljive slip haljine rađene od satena posebno su omiljene pa se jedan takav model koji nudi Zara istaknuo kao 'it' komad u koji će svatko rado uskočiti. Dolazi u tri varijante, a uz kroj, sviđa nam se i prilagodljivost jednostavne, a efektne haljine prigodne za dnevne i večernje aktivnosti koja se kombinira s lakoćom.

Zara
Slip haljina, 229,90 kn

Crna s bijelim točkicama, obrnuta varijanta za razigrane romantičarke ili ona u boji fuksije za ljubiteljice ženstvenog looka - modeli dolaze po cijeni od 229,90 kuna i vidimo ih u nekoliko modnih kombinacija za proljeće i ljeto.

Uz tenisice i traper jaknu ili pak t-shirt koji se može nositi ispod nje za ležerni stil ili uz minimalističke sandale na remenčiće za večernji stajling, uz malo truda lako je složiti trendi stil koristeći slip haljinu i nekoliko efektnih modnih dodataka. Za kombiniranje su nam poslužile Instagram djevojke i modne blogerice, a jednu u rozoj boji za večernji izlazak nosi i hrvatska Kim Kardashian - make-up artistica Jelena Perić.

Linker
18. travanj 2024 04:23