Hit komad ljeta

Haljina koja zahtijeva kraljevsko držanje: Severina pokazala kako na plaži zablistati sa stilom

Glazbenica je u pomno biranom outfitu na Ibizi pokazala kako se pletene haljine savršeno uklapaju u morski ambijent.

Pjevačica ljetuje na Ibizi, Severina je već nekoliko dana na tom mondenom španjolskom otoku odakle se javlja svojim pratiteljima. Najnovijom objavom iz beach bara pokazala je kako u jednom potezu iz oprave za plažu uskočiti u elegantnu kombinaciju prigodnu za izlazak.

Severina je odabrala pletenu maksi haljinu s dugim rukavima, koraljno crvene boje. Iako na prvu ne zvuči kao nešto što je prigodno za ljetne vrućine i plažu, jedan pogleda na kreaciju i njezin statement dio - otvorena leđa dubokim izrezom - dokazuje da je haljina savršena za uživanje uz more.

Potpuno gola leđa Severina je dobila odabravši kupaći kostim koji također nema traka sa stražnje strane, kostim se tek nazire i tako otkriva da je riječ o jednodijelnom, asimetričnom komadu. Haljina savršeno prati rub kostima i ostavlja savršen dojam. Seve je otkrila da komad potpisuje Jalizé, brend 'luksuzne odjeće za urbane dive'.

Čitajte i: Neodoljivi detalji: Severina pokazala kakvi će kupaći kostimi vladati plažama ovog ljeta

Modna inspiracija

Ako vam se svidjela kombinacija kupaćeg kostima, haljine od pletiva i ljetnog povjetarca u nekom beach baru, donosimo pregled laganih pletenih haljina iz naših high-street dućana. Neke kreacije možete odjenuti i ne samo na plažu.

Pletena haljina s prednjim kopčanjem, Mango 249,90 kn

image
Mango 249,90 kn
MANGO

Lanena pletena Kaftan haljina, Zara 399,90 kn

image
Zara 399,90 kn
ZARA

Prugasta mini haljina, Reserved, 249,90 kn

image
Reserved, 249,90 kn
RESERVED
Linker
25. travanj 2024 05:28