POSLJEDNJA NOĆ U GODINI

Glumica u nedoumici: Petra Kurtela oduševila kombinacijama za novogodišnji outfit

Domaća glumica isprobala je najbolje outfite za pozdrav 2021. godini, a pratitelji na Instagramu ne mogu se odlučiti koja je bolja.

Naša glumica Petra Kurtela osim po talentu, poznata je po svom modnom stilu u kojem iz jednostavnih komada stvara efektne kombinacije. Za posljednju noć u 2021., čini se, još nije izabrala "THE" outfit, pa je za pomoć upitala vjerne pratitelje na Instagramu.

"Sve kombinacije za doček Nove koje nemam gdje obuć’. Koja vam je najbolja?", napisala je glumica u opisu videa u kojem izmjenjuje čak deset outfita.

Šljokastu srebrnu široku haljinu duljine ispod koljena iskombinirala je s upečatljivim crvenim čarapama i salonkama s detaljima od dijamantića, a crnu jednostavnu haljinu na naramenice s prorezima uparila je s jednostavnim rozim salonkama.

Čitajte i: Radosne vijesti iz Italije: Petra Kurtela pokazala trbuščić, a isti ‘problem‘ imaju i slavne prijateljice

Haljine nisu jedini izbor za Petrin novogodišnji outfit pa je isprobala i crnu košulju sa širokom kragnom koju je iskombinirala s trapericama širokog kroja i crvenom torbicom, a čitavu modnu priču zaokružila je upečatljivim naušnicama s detaljićem od bisera.

Čitajte i: Adriana Ćaleta-Car ponovno oduševila outfitom: U duhu blagdanskog raspoloženja spojila komade za modno odvažne

Na popisu potencijalnih outfita našle su se i kombinacije puder roze boje, plave i crvene, a većina Petrinih pratitelja slaže se da joj svaka kombinacija odlično pristaje.

Hoće li Novu godinu dočekati kod kuće ili vani i bilo koji outfit odabrala - vjerujemo da će se glumica odlično zabaviti!

Linker
18. travanj 2024 13:46