Instagram
ZA DIOR

Futurističke sunčane naočale s potpisom slavne Rihanne

Futurističke sunčane naočale koje je barbadoška pjevačica Rihanna osmislila za francusku modnu kuću Dior napokon su puštene u prodaju. Kolekcija jednostavno nazvana “Rihanna” inspirirana je Geordijem LaForgeom, likom iz američkog znanstveno-fantastičnog serijala “Zvjezdane staze”, a ljubitelji futurističkog izgleda za naočale će morati izdvojiti od 840 do 1950 dolara.

Kampanja za sunčane naočale se sastoji od serije gifova na kojima Rihanna pozira ispred tamnoplave pozadine u sivom kombinezonu i s upečatljivim tamnoljubičastim ružem, dok mijenja različite modele naočala pred objektivom fotografa Jean-Baptistea Mondina.

– Oduvijek sam bila opsjednuta s vizirom Geordia La Forgea – priznala je slavna pjevačica i dodala kako joj je proces dizajniranja kolekcije bio iznenađujuće jednostavan.

– Provela sam jedan dan s Diorovim dizajnerskim timom. Provjerila sam njihovu arhivu kako bih vidjela što su sve već radili, a nakon toga sam krenula s dizajniranjem i biranjem materijala – otkrila je Rihanna, čija se kolekcija sastoji od naočala u šest različitih boja – srebrnoj, ružičastoj, plavoj i zelenoj te one najskuplje od 24-karatnog zlata, a ekskluzivno je dostupna u Diorovim trgovinama.

Osim što su joj “Zvjezdane staze” poslužile kao inspiracija za kolekciju sunčanih naočala, barbadoška pjevačica snimila je i singl “Sledgehammer” koji će se naći na soundtracku dugo iščekivanog filma “Zvjezdane staze: S one strane”.

Linker
19. travanj 2024 12:05