druženje u splitu

Fani Čapalija i Anamarija Asanović imaju odlične kombinezone za proljeće, znamo i odakle su

Teško je bilo ne primijetiti goleme osmijehe na licima poznatih Splićanki kada su se napokon okupile na eventu i druženju povodom otvorenja Izipizi storea u strogom centru grada pod Marjanom.

Oduševljenje novom Glazed Ice kolekcijom nisu krile brojni poznati među kojima je bila i pjevačica Jelena Rozga, bivša misica Fani Čapalija, te poznati tata i kći, nogometaš Aljoša Asanović i dizajnerica Anamarija Asanović.

image
Jelena Rozga
JOHN PAVLISH

Fani Čapalija nakon najtežih godina: 'Napokon sam pronašla sebe'

Kako Dalmatinci ne pristaju na kompromis kada su naočale u pitanju, ovaj francuski brend već je samim svojim otvorenjem izazvao veliko zanimanje ljubitelja sunčanih i dioptrijskih naočala te zadovoljio ukuse i onih najizbirljivijih. U dućanu prevladava žuta boja - simbol dugih sunčanih dana koji su glavno obilježje Dalmacije te stoga nijedan dan nije moguć bez sunčanih naočala. Uvjerile su nas u to i poznate dame koje su već pronašle nove modele za sebe u novoj kolekciji.

image
Aljoša i Anamarija Asanović
JOHN PAVLISH

I dok je Jelena Rozga stigla u casual izdanju, trapericama i tenisicama, dvije dame posebno su privukle pažnju svojim modnim odabirom – Anamarija Asanović i Fani Čapalija koje su nosile kombinezone iz proljetne Anamarijine kolekcije.

image
Fani Čapalija
JOHN PAVLISH
image
Anamarija Asanović
JOHN PAVLISH

Bivša misica plijenila je pažnju vitkom linijom i golemim osmijehom, a da je i sama jedva čekala da uskoči u proljetne kombinacije dokazala je salonkama boje fuksije i kombinezonom efektnog uzorka i boje. U chic kombinezonu koji pomalo nalikuje pidžamama kakve smo nekad nosili stigla je i Anamarija no ona ga je kombinirala uz tenisice. Ništa manje elegantan nije bio ni bivši 'Vatreni', legendarni nogometaš Aljoša Asanović koji - sudeći po odabranom stajlingu – na veliko prati modne trendove.

image
Aljoša Asanović
JOHN PAVLISH

Fani Čapalija prisjetila se vremena kad je bila misica: ‘Svima nam fali malo ljepote i radosti‘

Linker
19. travanj 2024 07:01