Najavljuju proljeće!

Ella, Nina i Sonja imaju sjajne outfite u vibrantnim bojama kakve će se nositi ove sezone

Da će ovo biti jedno od najuzbudljivijih modnih proljeća popularni brendovi dali su nam naslutiti još u veljači kad je većina njih predstavila svoje šarene kolekcije za toplije dane. Kao nadahnuće mogu vam poslužiti kombinacije pjevačice Nine Badrić te influencerica Elle Dvornik i Sonje Kovač koje su već uskočile u nove predmete žudnje domaćih fashionistica.

Iako se po niskim temperaturama ne bi reklo da nas do kalendarskog proljeća dijeli još samo nekoliko dana, krajnje je vrijeme da se pozdravite sa zimskim sivilom i obojite se vibrantnim nijansama. Dozvoljene su baš sve boje, od kraljevski plave do trave zelene, a jedini uvjet je da ulicom ne smijete proći nezamijećeno.

To dobro znaju naše dame s javne scene koje se već natječu koja će predstaviti bolju proljetnu kombinaciju.

Najpoznatiju hrvatsku influencericu Ellu Dvornik osvojila je jedna od najdinamičnijih boja u spektru - žuta, ako je suditi po njezinoj zadnjoj objavi na Instagramu na kojoj se sva zažutila, od kaputa preko cipela i torbe. Kao prava trendseterica Ella je svoju žutu priču sparila s drugom hit bojom - takozvanom digital lavender, a radi se o super popularnoj modnoj tehnici color-blocking kod koje se kombiniraju dvije ili više izražajnih boja.

Ellin proljetni styling oduševio je preko 25 tisuća njezinih pratitelja, koji su je pohvalili i za "novo stari" trend - čarapice na štikle.

Da je spajanje više boja glavni modni adut ovog proljeća poručuje i pjevačica Nina Badrić koja je pokazala vrlo hrabar outfit. Nina se poigrala ljubičastom i narančastom, a k tome je iskombinirala i različite uzorke. Kompliment za njezin styling zaslužila je i odabirom modnih dodataka - naočalama za sunce s prozirnim lećama te torbom YSL s ručkom u drugoj boji.

Bivša glumica i influencerica Sonja Kovač pohvalila se novim pink platformama čiji model nije za svakoga. No, boja jest!

"New pink obsession!", napisala je Kovač uz fotografiju sa svojim novim pink štiklama, čiji je model također jedan od "must have" postulata ovoga proljeća.

Linker
23. travanj 2024 19:14