Izabela Kečan

Domaća dizajnerica i njene ‘linije ljubavi‘: Modna kolekcija koja će vas zavesti ovo ljeto

Mlada dizajnerica predstavila je drugu od tri kolekcije koje će izaći ove godine, a u njoj se krije niz romantičnih odjevnih predmeta namijenjenih ženama koje vole nesputanost, slobodu i koje se ne boje pokazati svoju senzualnost.

Izabela Kečan modni je brend iza kojeg stoji modna dizajnerica i teoretičarka mode Izabela Kečan, a koja broji sedam godina rada i mnogo prodanih kolekcija. Svoj rad Izabela je imala priliku pokazati na revijama u regiji kao što su Zagreb Fashion Destination te Serbia Fashion Week, gdje je također odnijela titulu najboljeg mladog dizajnera. Izabela Kečan stvara odjeću koja pristaje svakoj ženi i u kojoj se žena osjeća posebno.

image
Love Lines, nova je kolekcija Izabele Kečan
ZVONIMIR FERINA

Nova kolekcija pod nazivom "Love lines“ je druga od tri kolekcije koje će izaći ove godine, a u njoj se krije niz romantičnih odjevnih predmeta namijenjenih ženama koje vole nesputanost, slobodu i koje se ne boje pokazati svoju senzualnost. Kolekcija se sastoji od 14 različitih komada, od kombinezona, suknji, haljina do bluza koje se mogu nositi u dnevnim ili večernjim prilikama, a od materijala su korišteni žersej, keper i likra.

image
Love Lines, nova je kolekcija Izabele Kečan
ZVONIMIR FERINA

Čitajte i: Novi domaći modni brend koji njeguje tradiciju: Oduševit će vas ručno izrađeni predmeti od tkanja do šivanja

Unikatni i elegantni dizajn

Posebna pozornost, kao i uvijek kod brenda Izabela Kečan, posvećena je detaljima. Tako određeni predmeti umjesto naramenica imaju bisere koji daju dozu glamura, dok druge krasi dugačak rasporak ili duboki vratni izrez koji dodatno naglašavaju ženstvenost. Nit vodilja i ove kolekcije je casual elegancija koja oslobađa ženu i daje joj mogućnost biranja svrhe odjevnog predmeta. Osim toga, kolekcija je ekološki prihvatljiva jer predmeti pružaju više načina odijevanja te ne dolazi do gomilanja odjeće.

image
Love Lines, nova je kolekcija Izabele Kečan
ZVONIMIR FERINA

Dizajnerica Izabela Kečan za kolekciju kaže: "Kolekcija je namijenjena svakoj ženi koja se želi odjenuti unikatnim dizajnom koji njeguje eleganciju. Osim toga, kolekcija odiše minimalističkom notom i nudi zanimljivi kolorit kako bi sve žene mogle odabrati željeni predmet u omiljenoj boji.“

image
Love Lines, nova je kolekcija Izabele Kečan
ZVONIMIR FERINA

Za fotografije i priču koja se krije iza njih zaslužan je Zvonimir Ferina, dobro poznato ime modnih fotografija, dok su odjevni predmeti fotografirani u obliku lookbooka, odnosno prikazani su kataloški. Na ovaj se način želi dodatno prikazati kolekcija u realnom tonu. Posebnost čine i fotografije s basic modnim dodacima kao što su ogrlice, prsteni ili određena obuća pri čemu je prikazana i mogućnost transformacije odjevnih predmeta i svestranost nošenja. "Love lines“ je kolekcija o kojoj će se još pričati, a dopustite da i vas zavede ovo ljeto.

Linker
19. travanj 2024 22:04