MODNI TRENDOVI

Christian Louboutin pronašao suradnike iz snova! To su Idris Elba i njegova supruga Sabrina

Sav prihod od prodaje modela koje zajednički potpisuju ide za šest organizacija koje promiču obrazovanje, umjetnost i osnaživanje mladih ljudi diljem svijeta.

Borba za rasnu jednakost i društveni sklad nikad nije bila jača, a glumac Idris Elbe i njegova supruge Sabrina Elba smatraju da uvijek može bolje. Naime, par je po drugi put surađivao na kolekciji sa svojim dugogodišnjim prijateljem i legendarnim dizajnerom Christianom Louboutinom pod nazivom Walk a Mile in My Shoes.

Dok je njihova prva kolekcija nastala iz jednoglasnog bijesa i tuge zbog rasističkih zločina iz mržnje u zemlji, druga kolekcija je prestavljena kao veselje zbog napretka društva i promjene koje dolazi.

"Sviđa mi se što su svi materijali organski", izjavila je Sabrina za BAZAAR.com.

Čitajte i: IMAMO ODGOVORE NA SVA KLJUČNA PITANJA: MARIO ROTH PROGOVORIO O SEKSU BEZ LJUBAVI I LJUBAVI BEZ SEKSA

"Priča je jednostavna, radi se o tri velika prijatelja koji su se okupila i razmišljali što bio mogli zajedno napraviti. I odgovor nam je brzo sinuo", kaže Idris Elba.

image

Christian Louboutin je pronašao suradnike iz snova

CHRISTIAN LOUBOUTIN VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Idris se uz glumu bavi i produkcijom. Poznat je po ulogama među kojima su Stringer Bell u HBO-ovoj seriji The Wire, DCI John Luther u seriji BBC One Luther i Nelson Mandela u biografskom filmu Mandela: Long Walk to Freedom, a trenutačno je u najužem izboru za novog Jamesa Bonda. Njegova supruga Sabrina pak je iznimno uspješna američka manekenka.

image

Christian Louboutin s Idrisom i Sabrinom Elba

CHRISTIAN LOUBOUTIN VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Kolekcija Walk a Mile in My Shoes u suradnji s legendarnim Louboutinom inspirirana je ljubavlju Sabrine i Christiana prema cvijeću te predstavlja novi print koji je dizajnirao Jean-Vincent Simonet. Riječ je o kombinaciji tri upečatljiva cvijeta porijeklom iz Sabrininih i Idrisovih zemalja: proteae iz Somalije, cvijetu drveta pamuka iz Siera Leonea, te pustinjskoj ruži iz Gane.

Linker
13. travanj 2024 16:47