ljubiteljica visoke mode

Branka Krstulović u kultnim nepogrešivim komadima! Zablistala u sjajnim sandalama i sa skupocjenom torbicom

Ljubiteljica visoke mode, bivša miss Hrvatske Branka Krstulović ni ovoga puta nije razočarala. U ženskom izlasku u kino zablistala je s nepogrešivim komadima za ljetne večeri.

Sinoć je zagrebački Kaptol Boutique Cinema postao ‘Francuska u malom‘. Cijelo kino i njegova nova terasa evocirali su atmosferu azurne obale, s nekoliko konceptualnih cornera ukrašenih čarobnim palmama, gdje su posjetiteljice mogle iskusiti nešto novo i koji su poslužili kao kulisa za bijeg iz grada. Sve je to bila uvertira u Très chic premijeru francuske komedije ‘Tajne azurne obale‘. A sinoćnju premijeru nisu propustile Aleksandra Dojčinović, Branka Krstulović, Lana Jurčević, Mirjana Mikulec, Mirna Maras Batinić te mnogi drugi.

image
Aleksandra Dojčinović i Branka Krstulović
MARIO POJE
image
Lana Jurčević
MARIO POJE
image
Mirna Maras Batinić
MARIO POJE
image
Mirjana Mikulec
MARIO POJE

Izlazak iz trenirke i odlasci na druženja svima su nedostajali pa su poznate dame i nakon filma uživale u ženskoj ćakuli. A pobrinule su se i da svojim odjevnim kombinacijama unesu dašak francuskog glamura u cijelu priču. To je najviše pošlo za rukom bivšoj Miss Hrvatske Branki Krstulović (46) koja se tom prestižnom titulom okitila davne 1994. godine. Iako je manekenstvo iza nje te je danas uspješna poduzetnica, zahvaljujući iznimnoj brizi o sebi i danas bi bez problema mogla hodati svjetskim pistama.

Branku Krstulović sreli smo u frizerskom salonu: ‘Imam tanku kosu, česti tretmani ostavili su traga, no pronašla sam rješenje‘

image
MARIO POJE

Branka je za izlazak u kino odabrala nepogrešivu romantičnu bijelu haljinu s kojom je kombinirala kultne sandale talijanske modne kuće Bottega Veneta. Za ovaj kožni bezvremenski klasik izdvojila je 990 eura, a kombinirala ih je s crno bijelom Chanel torbicom – nepogrešivom za sva modna izdanja.

image
Bottega Veneta sandale, 990 eura
BOTTEGA VENETA
image
Chanel prošivena torbica, 2500 dolara
CHANEL

Mala prošivena torbica na preklop rasprodana je u gotovo svim dućanima iako joj je cijena vrtoglavih 2500 američkih dolara.

Branka Krstulović zasjenila druge misice: Mini haljina i čizme koje ne bi svatko odabrao

Linker
15. travanj 2024 00:43