vibrantno proljeće

5 upečatljivih stajlinga u hit bojama sezone

Uz jesen, proljeće je nauzbudljivije modno doba godine: pozdravljamo teške čizme, vunene veste i dugačke kapute te ih zamjenjujemo lepršavim haljinama, tenisicama i sandalama u bojama proljeća.

Proljetna pravila odijevanja vrlo su jednostavna - što svjetlije i veselije, to bolje. Dok se materijali i krojevi posljednjih godina gotovo niti ne mijenjaju, svake sezone prevlada neka od jarkih boja: ove godine nosit će se crvena, plava i ružičasta u svim svojim pojavnostima.

Osmislili smo pet stajlinga za svaku priliku: crvena haljina za večernji izlazak, elegantne plave hlače za posao, romantična ružičasta kombinacija za spoj te dva ležerna outfita za svaki dan.

Dama u crvenom

Volani još uvijek ne izlaze iz mode, a ove sezone krase rukave, nogavice te ovratnike. Elegantna crvena haljina na jedno rame izvrsno će izgledati uparena s upečatljivim cipelama i jednostavnim modnim dodacima, primjerice, satom u boji haljine.

Pinko haljina (Xyz, 3039 kn); Nine West sandale (899 kn); Fossil sat (Endi Centar, 845 kn).

Elegantne tregerice

Tregerice nisu rezervirane samo za klince i farmere: lepršave hlače palazzo kroja najbolje izgledaju u kombinaciji s košuljom neobičnog kroja, a kako kombinacija ne bi bila suviše monotona, upotpunite ju otkačenim cipelama i plavim naočalama.

Dior sunčane naočale (Endi centar, 3800 kn); košulja (New Yorker, 119 kn); kombinezon (Mango, 349 kn); cipele (Humanic, 369 kn).

Romantika u ružičastom

Rijetko je koja boja toliko ženstvena koliko je nježnoružičasta: u lepršavoj haljini do koljena uparenoj sa svjetlucavim cipelama u istoj boji izgledat ćete poput žene-djevojčice.

Marama (Orsay, 59,99 kn); haljina (Zara, 299 kn); cipele (Mass, 799 kn); Pinko torba (Xyz, 2469 kn).

Sportski šik

Odlazak u prirodu ili, primjerice, roštilj ne mora biti modno dosadan: umjesto trenirke ili tajica, odjenite kožnatu suknju, kombinirajte je s trendovskim tenisicama i prugastom majicom i nećete proći nezamijećeno. K tome, upečatljiva torbica transformirat će ovakav stajling iz sportskog u outfit dostojan kave u gradu, opuštenog izlaska s prijateljicama, odlaska u shopping...

Suknja (Orsay, 169 kn); majica (OVS, 139 kn); Nike tenisice (Shooster,649 kn); torba (Aldo, 499 kn).

Plavo od glave do pete

Total look u plavoj jedan je od vodećih trendova sezone. Poigrajte se nijansama: spojite tamne traperice s jarkoplavim cipelama, kaputom u boji neba, neutralnom košuljom te upečatljivom torbicom.

Košulja (Springfield, 199 kn); traperice (C&A, 149 kn); kaput (Orsay, 449 kn); torba (Replay, 850 kn); cipele (Mass, 399 kn).

Svi artikli dostupni su u City Centeru One

Stilistica: Iva Gradišer

Make-up i frizura: JL Style

Linker
16. travanj 2024 22:54