odijelo čini ženu

3 stajlinga za 'ukrasti': Domaće fashionistice fantastično nose odijela

U posljednjih nekoliko sezona odijelo je postalo jedno od najomiljenijih ženskih odjevnih komada. Nose se stroga, klasična odijela, ona neobičnih krojeva kao i ležerne varijante.

Osim holivudskih zvijezda kao što su Scarlett Johanson i Evan Rachel Wood - koja se u posljednje vrijeme na događanjima pojavljuje gotovo isključivo u odijelima - it komad sezone prigrlile su i domaće trendseterice. Glumica Kristine Krepela te blogerice Isabella Rakonić i Ana Bacinger odijelo nose svaka na svoj načion, a mi se ne možemo odlučiti čiji nam se stajling više sviđa.

Domaća blogerica Isabella Rakonić, svoje je crno odijelo stilizirala poput elegantne rokerice: sako je u struku stegnula dvama remenima, lice istaknula krupnim visećim naušnicama i kombinaciju zaokružila lakiranim crnim salonkama.

Zagrebačka glumica Kristina Krepela obično bira elegantne, ženstvene krojeve pa se tako odlučila za pripijeno crno odijelo koje je kombinirala s bijelim topom otkrivši tako ravan trbuh. Kako styling ne bi u potpunosti bio monokroman, usne je istaknula jarkoružičastim ružem.

Mario Poje

Još jedna domaća fashionistica rado nosi odijela: Ana Bacinger bira ležernije krojeve pa tako i kada su odijela u pitanju. Sivi oversized sako i hlače stegnute oko gležnja kombinirala je s crvenim tenisicama.

Spica / Zagreb 22.03.2017. / foto: Maja Jurovic / Ana Bacinger
Maja Jurović/Hanza Madia

Ponuda odijela u high street trgovinama je nikad veća, a mi donosimo pet naših favorita!

Asos sako (£50) i hlače (£30)

Zara sako (499,90 kn) i hlače (229,90 kn).

Zara sako (299,90 kn) i hlače (229,90 kn).

Uterqüe sako (1390 kn) i hlače (850 kn)

Mango sako (999,90 kn) i hlače (799,90 kn).

Linker
20. travanj 2024 10:37